Ατελείωτες ουρές στα ελληνοτουρκικά σύνορα, από εκδρομείς που πήγαν Τουρκία για το τριήμερο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατελείωτες ουρές στα ελληνοτουρκικά σύνορα, από εκδρομείς που πήγαν Τουρκία για το τριήμερο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατελείωτες ουρές σχημάτιζαν την Δευτέρα τα λεωφορεία και τα ΙΧ αυτοκίνητα στα ελληνοτουρκικά σύνορα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου από Έλληνες εκδρομείς που πήγαν για διασκέδαση και ψώνια και στη συνέχεια επέστρεψαν απ’ την γειτονική χώρα.

Ήδη από την Πέμπτη η κίνηση από και προς την Τουρκία παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αυξημένη με την ταλαιπωρία των οδηγών να μεγαλώνει τη Δευτέρα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, με την επιστροφή των εκδρομέων.

Κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των εθνικών και τοπικών αργιών, παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στα τελωνεία τόσο προς την Τουρκία όσο και τη Βουλγαρία με αρκετούς κατοίκους του Έβρου της Θράκης να επιλέγουν τις γύρω χώρες για σύντομες βόλτες και ψώνια.

Πάντως στα ελληνοτουρκικά σύνορα, τόσο στο Τελωνείο των Κήπων κυρίως όσο και σε αυτό των Καστανεών, η ταλαιπωρία για οδηγούς και επιβάτες αυτοκινήτων και πούλμαν ήταν μεγάλη, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, στο επόμενο βίντεο από το  xanthinea.gr

Πηγή: xanthinea.gr

2 Σχόλια

  1. Είναι οι ίδιοι που σίγουρα, πριν και μετά από τριήμερα, θα κατηγορούν τους πολιτικούς για την κατάντια της χώρας μας! Μπράβο σας ενισχύστε την “σύμμαχο” χώρα όπως και όσο μπορείτε!

  2. Μην ψωνίζετε από τους εχθρούς της Ελλάδος. Καλύτερα από τους Κινέζους που δεν μας έκαναν και τίποτε…
    Ιδανικά, μόνο Ελληνικά προϊόντα και από Ελληνικά μαγαζιά, αν αντέχει η τσέπη σας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επόμενο Άρθρο
Ο Νίκος Αλβανόπουλος είναι παραδοσιακός οργανοπαίκτης. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική…

Pin It on Pinterest