Να μπουν ηλεκτροφόρα καλώδια στον φράχτη του Έβρου ζητάει ο Κυριάκος Βελόπουλος!!!

Να μπουν ηλεκτροφόρα καλώδια στον φράχτη του Έβρου ζητάει ο Κυριάκος Βελόπουλος!!!

Να μπουν ηλεκτροφόρα καλώδια στον φράχτη του Έβρου, προκειμένου να μην μπορούν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες να τον περνούν και να έρχονται από την Τουρκία στην Ελλάδα, ζητάει από την Κυβέρνηση ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Μετά από την πρόταση του τον περασμένο Μάιο για… ναρκοπέδια στον Έβρο, η οποία είχε ξεσηκώσει σάλο αντιδράσεων, αλλά έφερε το κόμμα του στην Βουλή στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου, ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” με Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο ρωτάει γιατί δεν έχει ενισχυθεί και με φορτίο ηλεκτρικού ρεύματος έτσι ώστε να είναι πιο… αποτελεσματικός!!! Την Ερώτηση υπογράφει και ο βουλευτής του κόμματος του Κώστας Χήτας.

2 Σχόλια

  1. Μήπως να βάλουμε και δύο τρία τανκς.Ποσο ηλίθιο το ζώο.

  2. Που είναι το παράλογο ρε σαϊνια? Τι πρέπει να κανει μια σοβαρή χώρα να αφήνει ξέφραγο αμπέλι τα σύνορα της ώστε σε πέντε χρόνια να μην μείνει ούτε έλληβας για δείγμα? Δεν πρεπει να ακολουθούμε το παράδειγμα της Βουλγαρίας και άλλο χωρών που έχουν τοίχος και μάλιστα και νάρκες.. δε μιλάω για νάρκες αλλα τουλάχιστον φράχτη όπως έχουν στα αεροδρόμια ο ένας πίσω από τον αλλον οι οποίοι να φρουρούντε. Εαν πάω εγώ στην Αμερική και οπουδήποτε αλλού με βάρκα ή περπατόντας (αν τα κατάφερνα) θα με εκαναν απέλαση.. γιατί δεν είμαι πρόσφυγας ούτε κατατρεμμένος.. ταξιδευω για οικονομικούς λόγους όπως η πλειονότητα όσων έρχονται. Οσοι δικαιούντε άσυλο, οπως λέει και ο βελόπουλος να το πάρουν φυσικά δεν είμαστε απάνθρωπο. στο παιχνίδι όμως ειναι η τουρκία και το παίζει καλό και εμείς χάφτουμε μύγες και λέμε ρατσιστή όποιος δε θέλει να είναι στη χώρα του μειονότητα και πλειονότητα οσοι ερχονται εδω. Μετρον αριστον αν το εχεται ακουστα

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*