Μιχαηλίδης: Δίνω δίκιο ως ένα σημείο, στην προσφυγή Λαμπάκη στο ΣτΕ κατά Ζαμπούκη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιχαηλίδης: Δίνω δίκιο ως ένα σημείο, στην προσφυγή Λαμπάκη στο ΣτΕ κατά Ζαμπούκη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κατρακύλα δεν έχει σταματημό για τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Αλεξανδρούπολης, πρώην υποψήφιο δήμαρχο, καθαιρεμένο ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΣΑ”  από τους πέντε εκλεγμένους δημοτικούς του συμβούλους και διαγραφέντα πλέον από αυτήν Παύλο Μιχαηλίδη.

Έφτασε στο έσχατο σημείο της ξεφτίλας και δήλωσε ότι έχει δίκιο ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης που προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του εκλεγμένου απ’ τον λαό του δήμου Αλεξανδρούπολης δημάρχου (και πρώτου ξαδέρφου του) Γιάννη Ζαμπούκη. Μπορεί ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι του κ.Λαμπάκη να διαφώνησαν και να διαφωνούν με την συγκεκριμένη κίνηση, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να… χλευάζει και να είναι κάθετα αντίθετη, αλλά ο άνθρωπος που επί 5 χρόνια ήταν “εχθρός” του, δέχθηκε τις ειρωνείες, τα υποτιμητικά σχόλια, τις άγριες επιθέσεις του κ.Λαμπάκη εντός δημοτικού συμβουλίου αλλά και δημόσια, που τον έσερνε στα δικαστήρια, βγήκε και δήλωσε πως έχει εν μέρει δίκιο για αυτή την προσφυγή στο ΣτΕ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status radio και τον Σταύρο Αποστολίδη για τις προθέσεις και τις επόμενες κινήσεις του και μάλιστα σε… τρίτο πρόσωπο, της… μεγαλοπρέπειας προφανώς (ο Παύλος Μιχαηλίδης είναι εδώ), τόνισε: “Στις 21 Νοεμβίου θα συζητηθεί η ένσταση που έχει κάνει, η προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας ο κύριος Λαμπάκης. Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουμε και την οριστική απόφαση. Άρα κανείς νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε κίνηση. Υπάρχει ακόμα και η πιθανότητα να ξαναπάμε σε εκλογές με τα ψηφοδέλτια του Μαίου του 2019. Για να είμαστε σοβαροί δεν μπορούμε να κάνουμε καμία κίνηση μέχρι να έχουμε την σφραγίδα του Συμβουλίου Επικρατείας ότι ο Γιάννης Ζαμπούκης ήταν νόμιμα υποψήφιος δήμαρχος και είναι πλέον δήμαρχος της πόλης. Κάτι που δεν αμφισβητήθηκε από τους δημότες, αλλά αμφισβητήθηκε από τον προηγούμενο δήμαρχο και θα πρέπει να περιμένουμε αυτή την διαδικασία. Γι’ αυτό τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου δεν πρέπει να κάνουμε μέχρι τότε δημόσια κάποια κίνηση. θα περιμένουμε αυτή την απόφαση. Φαίνεται ότι πιθανόν να μην αλλάξει κάτι από το τι συμβαίνει σήμερα”.

Όταν ρωτήθηκε αν από τον ίδιο αμφισβητείται ο Γιάννης Ζαμπούκης ως δήμαρχος, ο κ.Μιχαηλίδης τόνισε: “Από την στιγμή που ο κόσμος πήρε αυτή την απόφαση και του έδωσε την διοίκηση του δήμου, εγώ δεν μπορώ να αμφισβητήσω. Αλλά από την άλλη εφόσον υπάρχει ένα θέμα από την πλευρά του κυρίου Λαμπάκη, οφείλω να περιμένω τις εξελίξεις. Ως ένα σημείο, δίνω ένα δίκιο στην προσφυγή του κυρίου Λαμπάκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας, γιατί ο Γιάννης Ζαμπούκης ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου σίγουρα επηρέασε και μπορεί να επηρεάσει. Αυτό όμως δεν θα το κρίνω εγώ, θα το κρίνουν άλλοι. Οφείλουμε να περιμένουμε. Μπορεί να έχει ελάχιστες πιθανότητες, αφού βγήκε μια πρωτόδικη απόφαση που απέρριψε την προσφυγή του κυρίου Λαμπάκη”.

Βρίσκεται… λογική σε αυτές τις δηλώσεις του κ.Μιχαηλίδη; Από την μία να δηλώνει ότι δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιλογή του κόσμου που ψήφισε για δήμαρχο Αλεξανδρούπολης τον Γιάννη Ζαμπούκη και από την άλλη ότι ως ένα σημείο δίνει δίκιο στον Βαγγέλη Λαμπάκη για την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας με την οποία την αμφισβητεί. Τελικά ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ο Παύλος Μιχαηλίδης; Την απάντηση σίγουρα την δίνει με τον καλύτερο τρόπο ο… φίλος του πλέον τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, με τον οποίο όχι απλά συνεργάζεται αλλά έγινε και “κολλητός”.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ