Έκτακτη σύσκεψη για την λειτουργία του Τμήματος Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου στην… Θεσσαλονίκη!!!

Έκτακτη σύσκεψη για την λειτουργία του Τμήματος Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου στην… Θεσσαλονίκη!!!

Έκτακτη σύσκεψη και συγκεκριμένα ενημερωτική συνάντηση και συζήτηση για την λειτουργία του Τμήματος Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου, στο οποίο δεν έχει ακόμα ξεκινήσει δυστυχώς η ακαδημαϊκή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, αλλά στην… Θεσσαλονίκη.

Αυτό αναφέρει η πρόσκληση που στάλθηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους από την Πρόεδρο του Τμήματος Νοσηλευτικής, το οποίο ως γνωστόν αποτελεί Παράρτημα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στην Σίνδο. Το Evos-news.gr ανέδειξε με συνεχή δημοσιεύματα του τις τελευταίες ημέρες τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν και πρέπει να λυθούν, γιατί κινδυνεύει πλέον πολύ σοβαρά να χαθεί για τους φοιτητές το πρώτο 6άμηνο, αν δεν έχει ήδη χαθεί.

-Διδυμότειχο: Στον “αέρα” παραμένει το Τμήμα Νοσηλευτικής -Δεν βρίσκονται καθηγητές με διδακτορικό για να διδάξουν

Το γεγονός πάντως ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη και όχι στο Διδυμότειχο που είναι η έδρα του Τμήματος Νοσηλευτικής, προκάλεσε την αντίδραση(απόλυτα δικαιολογημένη κατά την γνώμη μας) του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου, ο οποίος αφού ξεκαθάρισε ότι ασφαλώς και θα παραστεί, επεσήμανε ότι θα έπρεπε αυτή να διεξαχθεί στην πόλη του Έβρου.

Συμφωνούμε απόλυτα με την άποψη αυτή του νεαρού βουλευτή Έβρου της Ν.Δ. Όταν η Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής κυρία Ευγενία Μηνασίδου η οποία όπως επισημάναμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ενδιαφέρεται να βρει λύσεις, αλλά και οι άλλοι αρμόδιοι του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απαξιούν ακόμα και να έρθουν στο Διδυμότειχο που είναι η έδρα του Τμήματος και κουβαλούν όλους τους αρμόδιους στην Θεσσαλονίκη, πως μετά περιμένουμε από Καθηγητές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για να έρθουν να διδάξουν στην πόλη;

2 Σχόλια

  1. Με έκπληξη διαπιστώνω πως είμαι η μόνη που σχολιάζω για το συγκεκριμένο πρόβλημα οι υπόλοιποι γονείς όλα καλά? Και ας περάσουμε στο κάθε αυτού πρόβλημα Είναι δυνατόν να λειτουργήσει πανεπιστημιακή σχολή χωρίς πανεπιστημιακό νοσοκομείο χωρίς αίθουσες διδασκαλίας χωρίς γενικά υποδομή? Το μόνο που ενδιαφέρει τους τοπικούς και πολιτικούς άρχοντες είναι να παραμείνει η σχολή εκεί χωρίς να τους νοιάζει για τα περαιτέρω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μείνει στο Διδυμότειχο αλλά με προϋποθέσεις διαφορετικά το σωστό ήταν να πάει Αλεξανδρούπολη δίπλα στη ιατρική σχολή για να υπάρχει και σωστή εκπαίδευση των φοιτητών.

  2. Τελικά ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει την νύφη άμεση μεταφορά της σχολής στην Αλεξανδρούπολη η στην Θεσσαλονίκη δυστυχώς το Διδυμότειχο είναι ανεπαρκές ποτέ θα κάνουν όλα αυτά που λένε είναι δυνατόν να μην έχουν κάνει προκήρυξη καθηγητών νωρίτερα των φρονίμων τα παιδιά πρίν πεινάσουν μαγειρεύουν έλεος!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*