Αλεξανδρούπολη: Μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή των πολιτών, στην 1η Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων Σκύλων (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή των πολιτών, στην 1η Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων Σκύλων (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη ήταν η προσέλευση και η συμμετοχή των πολιτών στην 1η Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων Σκύλων του Καταφύγιου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, τα παιδιά με τους γονείς τους απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα, γνώρισαν και αγκάλιασαν με χαρά και αγάπη τα σκυλάκια, ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες της υπεύθυνης υιοθεσίας και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να αποκτήσουν ένα νέο αγαπημένο μέλος στην οικογένεια τους.

Ήταν μια αξιέπαινη και επιτυχημένη πρωτοβουλία των εθελοντών φιλόζωων και των υπευθύνων του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, που υποστήριξαν ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Κοινότητα Αλεξανδρούπολης.

1η γιορτή υιοθεσίας σκύλου Δήμος Αλεξανδρούπολης – Κοινότητα Αλεξανδρούπολης και πολλοί πολλοί εθελοντές… Συγχαρητήρια σε όλους

Gepostet von Θεόδωρος Βουρδολης am Samstag, 2. November 2019

Το παρόν μάλιστα έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Κυζιρίδης, Θόδωρος Βουρδόλης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης και πολύς κόσμος κάθε ηλικίας.