Αλεξανδρούπολη: Ο Εβρίτης συγγραφέας Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης παρουσίασε το βιβλίο του «Μικρές περιπλανήσεις στις ρωγμές του χρόνου»

Αλεξανδρούπολη: Ο Εβρίτης συγγραφέας Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης παρουσίασε το βιβλίο του «Μικρές περιπλανήσεις στις ρωγμές του χρόνου»

Οι Εκδόσεις ΙΑΝΟΣ και το Βιβιοπωλείο Βαταμίδη, παρουσίασαν χθες το νέο βιβλίο του Εβρίτη συγγραφέα (από το Ασημένιο Διδυμοτείχου) Κωνσταντίνου Α. Τριανταφυλλάκη, με τίτλο «Μικρές περιπλανήσεις στις ρωγμές του χρόνου».

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρούπολης, σε μια κατάμεστη αίθουσα και για το βιβλίο μίλησαν οι:
-Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά, εκπαιδευτικός, φιλόλογος, συγγραφέας
-Ευαγγελία Ζηλιασκοπούλου, εκπαιδευτικός, ποιήτρια
-Μαρία Θεοφανούδη, δικηγόρος
Απόδοση των κειμένων έγινε από τον Κωνσταντίνο Παπαγιάννη, του «Ερευνητικού Θεάτρου Θράκης», ενώ την συζήτηση ο πρώην Αντιδήμαρχος και ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Γιάννης Βαταμίδης, που οργάνωσε και την εκδήλωση.

Ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης, που γεννήθηκε στο Ασημένιο Έβρου όπου και τελείωσε το Γυμνάσιο, το 1975 πήγε στην Αθήνα και σπούδασε στην Πάντειο. Το 1979 εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά, στις Πολιτικές Επιστήμες (Μaster) και στις Διεθνείς Σχέσεις (Διδακτορικό). Στην Ελλάδα επέστρεψε το 1990. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Μarketing και Επικοινωνίας. Άλλα έργα του συγγραφέα: Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει… (2012), Ημερολόγια Χαρμολύπης (2014), Μια άλλη ευκαιρία… (2017) τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΙΑΝΟS.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την παρουσίαση και του νέου του πνευματικού δημιουργήματος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Έβρο, την οποία και όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν πως υπεραγαπάει. Τον τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ και προσωπικός του φίλος Τάσος Δημοσχάκης, ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο Δημήτης Βραχιόλογλου και πολλοί άλλοι, ενώ ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στο τέλος του ευχήθηκε… καλοτάξιδο και αγόρασε τις «Μικρές περιπλανήσεις στις ρωγμές του χρόνου».