Video: Λαθρομετανάστες φτάνουν ανενόχλητοι πριν από λίγο στην Σαμοθράκη – Ήρθαν οι… τουρίστες

Video: Λαθρομετανάστες φτάνουν ανενόχλητοι πριν από λίγο στην Σαμοθράκη – Ήρθαν οι… τουρίστες

Χαμός γίνεται από το πρωί και σήμερα με την άφιξη λαθρομεταναστών στον Έβρο και από θαλάσσης, αφού μετά τον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα ενός (31) τις  πρωινές ώρες σήμερα από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπως βλέπετε στο βίντεο, πριν από λίγο έφτασαν και άλλοι στις ακτές της Σαμοθράκης.

Ούτε καινούργια πλοία και γραμμές χρειάζονται, ούτε… διαφήμιση του νησιού. Οι “τουρίστες” ήρθαν ανενόχλητοι με τις βάρκες τους, όπως δείχνει και το video του Νικόλα Μαγγόλη. Πως το έλεγε ο… γίγαντας Άδωνις Γεωργιάδης; Στον Έβρο δεν περνάει κανένας; Πως το είπε ο ακόμα πιο γίγαντας Αλέξης Τσίπρας; Δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα; Είπαν λοιπόν τα… παιδιά να κάνουν μια βαρκάδα από την Τουρκία προς την Σαμοθράκη, αφού κανένας δεν τους ενοχλεί ούτε τους σταματάει.

Gepostet von Nikolas Magolis am Sonntag, 3. November 2019

Το πρωί πάντως στην Αλεξανδρούπολη έφτασαν όπως είπαμε 31 λαθρομετανάστες. Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των ακτών ν. Σαμοθράκης, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αλεξανδρούπολης.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Gepostet von Nikolas Magolis am Sonntag, 3. November 2019