Διδυμότειχο: Πίστα μότο κρος με καθιζήσεις, θυμίζει ο δρόμος Μεταξάδες-Παλιούρι-Γιατράδες παρά τις βελτιωτικές παρεμβάσεις

Διδυμότειχο: Πίστα μότο κρος με καθιζήσεις, θυμίζει ο δρόμος Μεταξάδες-Παλιούρι-Γιατράδες παρά τις βελτιωτικές παρεμβάσεις

Πίστα αγώνων… μότο κρος θυμίζει σε αρκετά σημεία του ο επαρχιακός δρόμος Διδυμοτείχου-Μεταξάδων, κυρίως στην διαδρομή Μεταξάδες-Παλιούρι-Γιατράδες, αφού υπάρχουν πολλές καθιζήσεις του οδοστρώματος που τον καθιστούν πολύ επικίνδυνο για τους οδηγούς που τον χρησιμοποιούν.

Αν και έγιναν βελτιωτικές παρεμβάσεις σε κάποια σημεία του συγκεκριμένου επαρχιακού δρόμου από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και συγκεκριμένα σε σημεία μεταξύ Κυανής, Βρυσικών, Ασπρονερίου, Γιατράδων και εκεί τα… προβληματικά σημεία διορθώθηκαν, από το συγκεκριμένο χωριό και μετά, δηλαδή ως το Παλιούρι και τους Μεταξάδες, η κατάσταση έχει…ξεφύγει. Θα πρέπει να είναι κανείς… Νίκοι Λάουντα ή… Σουμάχερ για να ελέγξει το αυτοκίνητο με τις συνεχείς καθιζήσεις και ιδιαίτερα όσοι δεν γνωρίζουν τον δρόμο ή οδηγούν βράδυ, είναι πολύ επικίνδυνο να χάσουν τον έλεγχο και να υπάρξουν ατυχήματα. Ιδιαίτερα μεταξύ Γιατράδων-Παλιουρίου στην περιοχή “Χαντάκωμα”, αν δεν προσέξει ο οδηγός είναι-δυστυχώς-πολύ εύκολο να… χαντακωθεί. Δείτε και το χαρακτηριστικό ΒΙΝΤΕΟ:

Το άσχημο μάλιστα είναι, πως σε κάποια σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν εργασίες βελτίωσης, όχι στα τελευταία μεταξύ Ασπρονερίου-Σαύρας-Γιατράδων, αλλά σε ορισμένα παλαιότερα, και η άσφαλτος που στρώθηκε έχει “καθίσει”. Γι’ αυτό οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να… ελέγχουν πιο αυστηρά κάποιους εργολάβους και την ποιότητα των έργων που πραγματοποιούν και τα οποία “χρυσοπληρώνουμε” όλοι μας.