Ψάχνεις εταιρεία καθαρισμού; Η λύση είναι Tech Cleaning – Αξιόπιστα, εγγυημένα, οικονομικά και υπεύθυνα σου δίνει λύσεις

Ψάχνεις εταιρεία καθαρισμού; Η λύση είναι Tech Cleaning – Αξιόπιστα, εγγυημένα, οικονομικά και υπεύθυνα σου δίνει λύσεις

Χρειάζεσαι εταιρεία καθαρισμού για το κατάστημα, την επιχείρηση, τον χώρο σου στην Αλεξανδρούπολη, τον Έβρο και την Θράκη; Δεν χρειάζεσαι να ψάχνεις άδικα. Η εταιρεία καθαρισμού εταιρεία καθαρισμού Tech Cleaning Δέσποινα Κ. Καζάκου & ΣΙΑ Ε.Ε με έδρα την Αλεξανδρούπολη (Τυρολόης 4, Τηλ.: 25510 83040, Fax: 25510 83136 και E-mail: dkazakou@otenet.gr), έχει έτοιμες όλες τις λύσεις.

Η Tech Cleaning δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα στον τομέα του καθαρισμού δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων και χώρων, της απολύμανσης, της απεντόμωσης, της μυοκτονίας, της συλλογής και μεταφοράς μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων καθώς και σε υπηρεσίες διάθεσης ανθρώπινου δυναμικού (όπως υποστήριξη υπηρεσιών εστίασης, πλύσης-σιδερώματος ιματισμού κλπ).

Απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων (καθαρίστριες-καθαριστές, τραπεζοκόμους, βοηθούς μαγείρων, εργάτες, οδηγούς, διοικητικό προσωπικό) άριστα εκπαιδευμένο, έμπειρο και ικανό να παράσχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Συμμετέχει συνεχώς σε σεμινάρια και εκθέσεις σχετικά με νέους τρόπους καθαρισμού, χειρισμό τροφίμων, νέα προϊόντα και μηχανήματα καθαρισμού. Διαθέτει τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού και απολύμανσης και χρησιμοποιεί μόνο προϊόντα και υλικά γνωστών εταιρειών, εγκεκριμένα από το Γενικό Χημείο του Κράτους και τον Ε.Ο.Φ., απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον. Με συνέπεια και υπευθυνότητα αναλαμβάνει καθαρισμούς τόσο δημοσίων όσο και ιδιωτικών κτιρίων στην Αλεξανδρούπολη αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.
Λόγω της ιδιαιτερότητας κάθε έργου, η εταιρεία καθαρισμού Tech Cleaning εφαρμόζει συγκεκριμένο σχέδιο δράσης κάθε φορά, ώστε με την τήρηση των κατάλληλων μεθόδων να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ανώτερος αντικειμενικός σκοπός της επιχείρησης είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η διασφάλιση της ασφάλειας, της υγιεινής και της προστασίας του περιβάλλοντος σε όλα τα έργα που αναλαμβάνει και αφορούν επιχειρηματικούς/επαγγελματικούς χώρους, τηρώντας, παράλληλα, με συνέπεια όλα τα χρονοδιαγράμματα.
Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της ποιότητας, η επιχείρηση εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2008 από το 2004, το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 14001 και το Σύστημα Διαχείρισης Υγιεινής & Ασφάλειας στο Χώρο Εργασίας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο OHASAS 18001 από το 2009.

Tech Cleaning, Δέσποινα Κ. Καζάκου & ΣΙΑ Ε.Ε, Εταιρείες Καθαρισμού

Τυρολόης 4, 68100, Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 25510 83040, Fax: 25510 83136

E-mail: dkazakou@otenet.gr


Η εταιρεία Tech Cleaning Δέσποινα Κ. Καζάκου & ΣΙΑ Ε.Ε αναλαμβάνει έργα καθαρισμού δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων και χώρων, απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας, συλλογής και μεταφοράς μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Επίσης, παρέχει υπηρεσίες διάθεσης ανθρώπινου δυναμικού.
Το προσωπικό της ξεπερνά τα 200 άτομα και περιλαμβάνει επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, όπως καθαρίστριες-καθαριστές, τραπεζοκόμους, βοηθούς μαγείρων, εργάτες και διοικητικό προσωπικό. Όλοι οι εργαζόμενοι είναι άριστα εκπαιδευμένοι, έμπειροι και ικανοί να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Διαθέτει τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού και απολύμανσης και χρησιμοποιεί μόνο προϊόντα και υλικά γνωστών εταιρειών, απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον.
Με συνέπεια και υπευθυνότητα παρέχει ενδεικτικά τις παρακάτω υπηρεσίες εξυπηρετώντας τόσο το δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα:
  • Υπηρεσίες καθαρισμού – Εξειδικευμένα συνεργεία καθαριότητας.
  • Υπηρεσίες και υγειονομικές εφαρμογές στο χώρο της απολύμανσης, της απεντόμωσης και των μυοκτονιών.
  • Υπηρεσίες διάθεσης / παροχής εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.
  • Υπηρεσίες διαχείρισης απορριμμάτων / συλλογής και μεταφοράς μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*