Έβρος: Αγριεύουν τα πράγματα – Επιθέσεις λαθρομεταναστών σε κυνηγούς, κρατώντας παλούκια και τσεκούρια

Έβρος: Αγριεύουν τα πράγματα – Επιθέσεις λαθρομεταναστών σε κυνηγούς, κρατώντας παλούκια και τσεκούρια

Αγριεύουν τα πράγματα με τους λαθρομετανάστες στον Έβρο, αφού μετά στις προσπάθειες τους να στήσουν μπλόκα σε διερχόμενες γυναίκες οδηγούς ή γενικότερα σε όσους βλέπουν να κινούνται με αυτοκίνητο, τώρα δεν διστάζουν να επιτίθενται ακόμα και σε κυνηγούς, οι οποίοι είναι οπλισμένοι μςε τις καραμπίνες και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να συμβεί ανά πάσα στιγμή το… κακό.

Τρεις σοβαρές καταγγελίες έγιναν σήμερα από το πρωί. Οι δυο αφορούσαν περιστατικά στο Δέλτα του Έβρου και το τρίτο στους δρόμους των ορεινών περιοχών του νομού μας. Συγκεκριμένα,  ο Γιώργος Αποστολόπουλος από το Δέλτα του Έβρου, ανέφερε  στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό ότι ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένος από 15 άτομα με παλούκια και τσεκούρι όταν βγήκε από την καλύβα του για να κάνει βόλτα και είχε μαζί το κυνηγετικό του όπλο. Τι ακριβώς ακολούθησε, ακούστε τον ίδιο στις δηλώσεις του προς τον Δ.Κολιό:

Λαμπρίδης: “Παράνομοι μετανάστες επιτίθενται

σε κυνηγούς, στήνοντας ενέδρες”

Λίγο νωρίτερα, ο Νίκος Λαμπρίδης, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κυνηγών νομού Έβρου , μιλώντας επίσης στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό, ανέφερε ότι λαθρομετανάστες επιτίθενται σε κυνηγούς, στήνοντας ενέδρες και ζήτησε από τους κηνυγούς να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να απομακρύνονται χωρίς να αντιδρούν, γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνει κανένα κακό.

Ρεφειάδης: Μου έστησαν μπλόκο 

στον δρόμο κρατώντας παλούκια

Ένα άκρως ανησυχητικό και επικίνδυνο συμβάν που συνέβη επίσης στον Έβρο, κατήγγειλε και ο Γιάννης Ρεφειάδης, πρώην πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής. Μια άσχημη περιπέτεια που βίωσε ο ίδιος χτες και θεώρησε σωστό εκτός από τις αρμόδιες αρχές να ενημερώσει και τους συνάδερφους κυνηγούς που δραστηριοποιούνται στον Έβρο !!!

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του κ. Ρεφειάδη : “Προσοχή !!! Για τους φίλους που ανεβαίνουν στο βουνό, ο Έβρος έχει γεμίσει με Αφγανούς, Πακιστανούς, Αλγερινούς κλπ. Μια ομάδα από αυτούς (ούτε ένα γυναικόπαιδο) προσπάθησαν να μου κάνουν μπλόκο στην περιοχή Καλλιθέας κοντά στη διασταύρωση για “Τρείς βρύσες”. Με παλούκια στα χέρια μου την πέσανε από τις δύο πλευρές του δρόμου μέσα από τα πεύκα. Προφανώς ήθελαν να… “επενδύσουν” στο μεταφορικό μου μέσο, αλλά ο Ιταλός φίλος μου Fiat Punto δεν δέχτηκε να σταματήσει. Μη σταματάτε για κανένα λόγο !!! “