Δεν “έδεσε” στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης λόγω κακοκαιρίας, το Aμερικανικό πολεμικό πλοίο “Carson City”

Δεν “έδεσε” στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης λόγω κακοκαιρίας, το Aμερικανικό πολεμικό πλοίο “Carson City”

Δεν “έδεσε” τελικά σήμερα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το Αμερικανιοκό πολεμικό πλοίο “Carson City”, αν και έφτασε έξω από αυτό τις πρωινές ώρες. Οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν με τους θυελλώδεις ανέμους, λειτούργησαν αποτρεπτικά και μετά από συνεννοήσεις αποφασίστηκε να μην επιχειρήσει τον ελλιμενισμό του.

Έτσι αρχικά έμεινε μεταξύ Σαμοθράκης και Αλεξανδρούπολης κινούμενο με χαμηλές ταχύτητες, αλλά αυτή την στιγμή βρίσκεται ανάμεσα στην Χαλκιδική και την Θάσο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πλοίο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ θα επιχειρήσει να μπει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, καιρού θέλοντος φυσικά, αύριο Τρίτη.

-Αλεξανδρούπολη: Έρχεται και ο Διοικητής των Αμερικανικών Δυνάμεων στην Ευρώπη, μετά το πολεμικό πλοίο “USNS Carson City”

Την Πέμπτη όπως γράψαμε, αναμένεται να έρθει στην Αλεξανδρούπολη ο Διοικητής των Αμερικανικών Δυνάμεων στην Ευρώπη Αντιστράτηγος Christopher Cavoli. Θα συνοδεύεαι μάλιστα από τον ακόλουθο Τύπου της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα και αφού συναντηθεί με τον Διοικητή της ΧΙΙ Μεραρχίας Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, θα κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους και θα τους δοθεί παράλληλα η δυνατότητα να ξεναγηθούν στο “Carson City”.

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αμερικανικό πολεμικό πλοίο έρχεται αύριο, για πρώτη φορά, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

-Αυτό είναι το αμερικανικό πολεμικό πλοίο “Carson City”, που θα καταπλεύσει αύριο στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης