Λέτε να το δούμε και αυτό απ’ τον Δούκα και τους άλλους Συριζαίους;

Λέτε να το δούμε και αυτό απ’ τον Δούκα και τους άλλους Συριζαίους;

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης κατέπλευσε από σήμερα το πρωί το αμερικανικό πολεμικό πλοίο “Carson City” και θα παραμείνει έως το Σάββατο, έχοντας προγραμματίσει και μια σειρά εκδηλώσεων για σύσφιξη των σχέσεων του πληρώματος με την τοπική κοινωνία.

Το πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, υποδέχθηκε πρώτη η νέα ηγεσία του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου. Ο τέως Πρόεδρος του ΟΛΑ, ο διορισμένος από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Δούκας, που έκανε όλη την… προετοιμασία για τον ερχομό των Αμερικανών και τους προσέφερε (μαζί φυσικά με την Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα) ότι ήθελαν, κυριολεκτικά… γη και ύδωρ, δεν είχε την… ευτυχία να υποδεχθεί αυτός το αμερικανικό πολεμικό πλοίο.

Μην αποκλείεται όμως να τον δείτε σε ρόλο παρόμοιο με αυτόν που τον δείχνει η φωτογραφία. Έξω από τα κάγκελα του λιμανιού δηλαδή, παρέα με τους άλλους “συντρόφους” του στον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νατάσα Γκαρά, τον Γιώργο Καίσα, το Μενέλαο Μαλτέζο και τον Σπύρο Δέδογλου, να φωνάζουν “Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, Φύγετε τώρα απ’ το λιμάνι”. Οι άνθρωποι άλλωστε, προκειμένου να ξαναγυρίσουν στις καρέκλες της εξουσίας, έχουν ήδη… θυμηθεί ότι κάποτε ήταν αριστεροί (γιατί όσα έκαναν στα 4 χρόνια της διακυβέρνησης μόνο τέτοια δεν ήταν) και άρχισαν πάλι να τους… παριστάνους. Πιστεύοντας ότι όλοι οι άλλοι έχουν πάθει… πολιτικό αλτσχάιμερ και δεν θυμούνται όσα έκαναν.