Μια εικόνα, χίλιες λέξεις – Δεν σχολιάζω (δεν χρειάζεται κιόλας) άλλο…

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις – Δεν σχολιάζω (δεν χρειάζεται κιόλας) άλλο…

Μέχρι την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα πρέπει βάση του νόμου να εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος και το 21μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης είναι υπεύθυνος να συγκαλέσει σε Γενική Συνέλευση όσους εκλέχθηκαν ως αντιπρόσωποι από τους διάφορους δήμους. Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, θεωρείται αυτή την στιγμή φαβορί για νέος Πρόεδρος στην ΠΕΔ, αντικαθιστώντας τον απερχόμενο και τέως δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, που θέλει να ξαναείναι υποψήφιος, αλλά δεν έχει την παραμικρή τύχη. Άλλη υποψηφιότητα, δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα.

Όπως ήδη  γράψαμε, ο κ.Μαυρίδης που είναι ως γνωστόν φίλος και κουμπάρος του αποτυχόντα υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χριστόδουλου Τοψίδη, θα έχει-ΔΥΣΤΥΧΩΣ- και την στήριξη του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, τον οποίο “πολέμησε” άγρια να μην εκλεγεί και να κερδίσει ο κ.Τοψίδης. Οπότε, η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι αυτό που λέμε: μια εικόνα, χίλιες λέξεις . Δεν σχολιάζω (δεν χρειάζεται κιόλας) άλλο…