Σουφλί: Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό – Πλατφόρμα γεμάτη χορτόμπαλες κάτω από γέφυρα του κάθετου άξονα

Σουφλί: Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό – Πλατφόρμα γεμάτη χορτόμπαλες κάτω από γέφυρα του κάθετου άξονα

Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό τελικά στην περιοχή μας. Στις φωτογραφίες που έφτασαν στο Evros-news.gr πριν από λίγο, μαζί φυσικά με την καταγγελία, βλέπετε πλατφόρμα γεμάτη χορτόμπαλες που προορίζονται για ζωοτροφές, παρκαρισμένη κάτω από γέφυρα του κάθετου άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, στην περιοχή του Σουφλίου.

Με την πυρκαγιά κάτω από γέφυρα της Εγνατίας Οδού να είναι πρόσφατη σχετικά, όταν πήραν φωτιά οι χορτόμπαλες από τριφύλλι και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές με αποτέλεσμα το ένα ρεύμα του συγκεκριμένου δρόμου από Κήπους προς Αλεξανδρούπολη να παραμένει κλειστό εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, ορισμένοι συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια. Βρήκε ως… αποθήκη ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης πλατφόρμας την γέφυρα που βρίσκεται 500 μέτρα περίπου πριν φτάσει κανείς στο γήπεδο του Σουφλίου, όπως έρχεται από την Αλεξανδρούπολη προς Διδυμότειχο.

Δεν γνωρίζουμε ποιας υπηρεσίας αρμοδιότητα είναι το συγκεκριμένο ζήτημα (αστυνομίας, Πυροσβεστικής, δήμου, Περιφέρειας), που με αφορμή την πυρκαγιά σε γέφυρα της Εγνατίας Οδού το είχαμε επισημάνει, αλλά πιστεύουμε ότι θα πρέπει να επέμβουν ΑΜΕΣΑ οι αρμόδιοι, γιατί αν γίνει και πάλι καμιά… στραβή όπως έγινε πριν από λίγο καιρό, θα είναι πλέον αργά.