Επιμελητήριο Έβρου: Διοργανώνει workshop υποστήριξης νέων επιχειρηματιών

Επιμελητήριο Έβρου: Διοργανώνει workshop υποστήριξης νέων επιχειρηματιών

Δωρεάν, εντατικό τριήμερο workshop υποστήριξης νέων επιχειρηματιών διοργανώνει στην Αλεξανδρούπολη, από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019, το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του American College of Thessaloniki – ACT με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI).

To workshop θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου και το τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του ΔΠΘ.

Το GreenHouse απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να καλλιεργήσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και να ασχοληθούν με το επιχειρείν. Η συμμετοχή μπορεί να είναι είτε ατομική είτε ομαδική. Συμμετέχουν άτομα κάθε ηλικίας με ιδέες από ολόκληρο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας. Ο σκοπός του GreenHouse, ως «θερμοκηπίου ιδεών», είναι να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με την επιχειρηματική σκέψη και δράση, να τους ενθαρρύνει να αναπτύξουν τις ιδέες τους, και να προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου η κάθε ιδέα θα εξεταστεί σε βάθος και θα ετοιμαστεί μία τελική παρουσίαση (pitch).

Η ομάδα του ACT θα μεταφέρει πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες από το έργο που έχει κάνει σε περισσότερες από 500 επιχειρηματικές ιδέες σε 10 πόλεις στην Ελλάδα.  Παράλληλα, επιχειρηματίες θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τη δική τους εμπειρία. Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται online στο link

www.venturegarden.gr/greenhouse, στην ίδια ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη και η ατζέντα του τριήμερου workshop.

Η προθεσμία συμμετοχής λήγει την 17/11/2019, σε κάθε περίπτωση ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Χορηγοί του Workshop είναι οι εταιρείες ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕ και SILK LINE ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ ΑΕ.

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*