Άλλη μια σπουδαία διάκριση για τον Εβρίτη σεφ Φώτη Σλαβούδη στο Ντουμπάι

Άλλη μια σπουδαία διάκριση για τον Εβρίτη σεφ Φώτη Σλαβούδη στο Ντουμπάι

Άλλη μια διάκριση για τον Εβρίτη σεφ Φώτη Σλαβούδη, που κατάγεται από το χωριό Δόξα Διδυμοτείχου και εργάζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία στο Ντουμπάι, αφού το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα “GAIA” που διευθύνει, ανακηρύχθηκε καλύτερο εστιατόριο για το 2019 και πρώτο στην ελληνική κουζίνα στο Ντουμπάι.

Γιος του πρώην Αντιδημάρχου Μεταξάδων και γνωστού αυτοδιοικητικού Κώστα Σλαβούδη, ο συντοπίτης μας Φώτης όχι μόνο κατάφερε να σταθεί με αξιώσεις σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά όπως είναι αυτή του Ντουμπάι, όπου συγκεντρώνει επισκέπτες από κάθε μέρος της Γης,  αλλά κατάφερε να πετύχει αυτές τις διακρίσεις. Μαζί φυσικά με  την δημιουργική ομάδα του εστιατορίου “GAIA”,το «ΓΑΙΑ» δηλαδή των αρχαίων Ελλήνων, αφού αναδείχθηκε στα βραβεία   ‘WAT’ S ON AWARDS 2019″ καλύτερο εστιατόριο για το 2019 και πρώτο στην ελληνική κουζίνα.

Εκτός από τον ίδιο, δικαιολογημένα καμαρώνει τόσο ο πατέρας του Κώστας και όλη η οικογένεια, αλλά και οι συγχωριανοί του στην Δόξα του Διδυμοτείχου, που να μην ξεχνάμε και είναι και ο τόπος καταγωγής της κορυφαίας μας ηθοποιού Καριοφυλλιάς Καραμπέτη.