Επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου και μοίρασε βιβλία ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης (φωτορεπορτάζ)

Επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου και μοίρασε βιβλία ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης (φωτορεπορτάζ)

Μια απρόσμενη επίσκεψη δέχθηκαν σήμερα το πρωί οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Κυπρίνου Ορεστιάδας, αφού τους επισκέφθηκε ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορεστιάδας Γιώργο Καλφόπουλο, που είναι παράλληλα δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας και κάτοικος Κυπρίνου αλλά και στελέχη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ από τα Πανεπιστήμια Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, ο κ.Μαρινάκης που εκλέχθηκε πρόσφατα στην θέση του επικεφαλής της Οργάνωσης Νέων της Ν.Δ,  συνομίλησε για εκπαιδευτικά θέματα με τους δασκάλους και άκουσε τα προβλήματα που του ανέφεραν, με επικεφαλής την Διευθύντρια Μαρία Ξηρομερίτου.

Στη συνέχεια συνομίλησε για λίγο με τους μικρούς μαθητές και τους μοίρασε εγκυκλοπαίδειες και διάφορα άλλα βιβλία. Παράλληλα ενημερώθηκε για την περιοχή και τα προβλήματα της από τον Γιώργο Καλφόπουλο, ενώ δεν έκρυψε την χαρά και συγκίνηση του που βρέθηκε στην ακριτική μας περιοχή, ελάχιστα χιλιόμετρα από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. να επισημάνουμε επίσης, ότι ο Παύλος Μαρινάκης επέλεξε να μην συνοδεύεται από θεσμικούς της περιοχής, τους τρεις βουλευτές της Ν.Δ στο νομό δηλαδή, αλλά ούτε και από Αντιδημάρχους ή οποιονδήποτε άλλο.

 

 

Ένα σχόλιο

  1. Εγώ πάντως Πιτιακούδη, αν ήμουν στη θέση της δασκάλας, θα είχα γραμμένα και τυπωμένα τα προβλήματα σε μια κόλλα Α4 και όποιος ερχόταν θα του την έδινα ούτως ώστε φεύγοντας να σκούπιζε των κώ λ@ του, για έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να λυθεί κανένα πρόβλημα!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*