Επίσκεψη, συνάντηση και συζήτηση με τους κατοίκους της Παλαγίας είχε ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης

Επίσκεψη, συνάντηση και συζήτηση με τους κατοίκους της Παλαγίας είχε ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και των συνεργατών του στην δημοτική αρχή στις γειτονιές της πόλης και στους οικισμούς του δήμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση με κατοίκους του οικισμού της Παλαγίας.

Κυριάρχησε η ανταλλαγή απόψεων και ο παραγωγικός διάλογος, με στόχο την εύρεση άμεσων λύσεων σε ζητήματα που αφορούν τον οικισμό. Ο κ.Ζαμπούκης, που συνοδευόταν από όλους τους Αντιδημάρχους του, Οικονομικών Γιώργο Κυζιρίδη, Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκο Αραμπατζή, Καθαριότητας και Πρασίνου Ηλία Δαστερίδη, Αθλητισμού και Πολιτισμού Θόδωρο Βουρδόλη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη και στελέχη του δήμου, άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματα, τα αιτήματα και τα παράπονα των πολιτών.

Οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν σε άλλους οικισμούς του δήμου Αλεξανδρούπολης και γειτονιές της πόλης, προκειμένου επιτόπου ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης και οι αρμόδιοι για τους διάφορους τομείς συνεργάτες του, να ακούνε απ’ ευθείας τους πολίτες και τις προτάσεις, απόψεις τους.