Διέρρηξαν σπίτι στο Ορμένιο, με την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια να είναι μέσα

Διέρρηξαν σπίτι στο Ορμένιο, με την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια να είναι μέσα

Για τρίτη φορά άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι μιας 89χρονης στο χωριό Ορμένιο του Τριγώνου, με την ίδια να βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες και την καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Δικαίων, ο δράστης ή οι δράστες τις πρωινές ώρες επιχείρησαν να παραβιάσουν την πόρτα που υπάρχει στην πρώτη είσοδο του σπιτιού και όταν διαπίστωσαν ότι αυτό δεν είναι εύκολο, έσκισαν με ειδικό ψαλίδι κλαδέματος τα πλαστικά με τα οποία ήταν καλυμμένος ο προθάλαμος και μπήκαν μέσα. Ευτυχώς που η κύρια είσοδος ήταν κλειδωμένη και έτσι δεν κατάφεραν να εισέλθουν στο κυρίως σπίτι όπου κοιμόταν η ηλικιωμένη, η οποία μένει μόνη στο χωριό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί αν και τι ακριβώς αφαίρεσαν αυτοί που μπήκαν, ούτε φυσικά η ταυτότητα των δραστών. Κι αυτό γιατί στο Ορμένιο όπως και σε άλλα χωριά του Τριγώνου αλλά και του Έβρου γενικότερα, είναι συχνά τα κρούσματα παραβιάσεων σπιτιών, διαρρήξεων είτε από Βούλγαρους αλλά και λαθρομετανάστες που έχει γεμίσει και περνούν καθημερινά από την περιοχή.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*