Κιτσικίδης: Το Evros-news.gr ετοιμάζει μεγάλο αφιέρωμα για την… προσφορά του στον τόπο – Στείλτε στοιχεία

Κιτσικίδης: Το Evros-news.gr ετοιμάζει μεγάλο αφιέρωμα για την… προσφορά του στον τόπο – Στείλτε στοιχεία

Το Evros-news.gr μπορεί να ασκεί κριτική και μάλιστα πολλές φορές έντονη σε όλους τους θεσμικούς παράγοντες του νομού Έβρου, αλλά παράλληλα δεν παραγνωρίζει ότι αρκετοί από τους αιρετούς, έχουν σημαντική προσφορά στον τόπο.

Αποφάσισε λοιπόν να αναδείξει το ρόλο και την προσφορά ορισμένων εκλεγμένων σε διάφορους θεσμικούς φορείς του αυτοδιοικητικού, συνεταιριστικού, πολιτιστικού και αθλητικού χώρου, γιατί θεωρεί πως υπάρχουν αρκετοί που δεν έχει αναδειχθεί, ούτε παρουσιαστεί σε όλο το μέγεθος της, η δουλειά τους και η συνεισφορά τους. Ένας από αυτούς, είναι και ο πρώην αυτοδιοικητικός, με θητείες δημοτικού συμβούλου στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και επί πολλά χρόνια Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Έβρου, ο Λάζαρος Κιτσικίδης. Ο… Λάκης όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του. Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στο συνεταιριστικό κίνημα και την τοπική αυτοδιοίκηση, ενεργώντας πάντα με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου και την αγνή προσφορά στα κοινά και τους συνανθρώπους του.

Αυτό μάλιστα το “πλήρωσε” κάποιες φορές, ακόμα και με δικαστικές περιπέτειες από τότε που ήταν Πρόεδρος της ΔΕΠΕΑ. Επειδή όμως θέλουμε να παρουσιάσουμε όλο το εύρος της προσφοράς του στον τόπο και αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία, για έναν άνθρωπο που μπροστά στο κοινό καλό δεν δίστασε στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές και να στηρίξει για παράδειγμα τον τέως δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, κάνοντας…. ΛΑΣΤΙΧΟ ακόμα και την κομματική του άποψη, αφού αν και είναι γνωστός στον χώρο του παλαιού, του πολύ παλαιού ΠΑΣΟΚ, αν και ο κ.Λαμπάλης προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μην τους δικαίωσε και τους δύο, αφού κέρδισε ο Γιάννης Ζαμπούκης, αλλά ο Λάκης (όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του) Κιτσικίδης, έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει.

Γι’ αυτό τον αγνό και ανιδιοτελή άνθρωπο της αυτοδιοίκησης και του συνεταιριστικού κινήματος, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που έχετε, ώστε να φτιάξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες στα:

info@evros-news.gr

και στο facebook του Evros-news.gr