“Έχασε” και άλλον δημοτικό σύμβουλο ο Λαμπάκης – Τιμωρήθηκε με ΑΡΓΙΑ ο Γιώργος Ουζουνίδης από 8 Νοεμβρίου

“Έχασε” και άλλον δημοτικό σύμβουλο ο Λαμπάκης – Τιμωρήθηκε με ΑΡΓΙΑ ο Γιώργος Ουζουνίδης από 8 Νοεμβρίου

“Έχασε” και δεύτερο δημοτικό του σύμβουλο πλέον ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, αφού ενεργοποιήθηκε από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου η απόφαση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Μακεδονίας-Θράκης για τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Ουζουνίδη και είναι πλέον σε αργία για 30 ημέρες.

Ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης τιμωρήθηκε στις 23 Μαίου 2019, μόλις τρεις ημέρες πριν την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών οι οποίες διεξήχθησαν στις 26 Μαίου.  Η συγκεκριμένη ποινή επιβλήθηκε στον κ.Ουζουνίδη για κάποιο αδίκημα που αφορούσε την θητεία του ως Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος. Τότε όμως κατάθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ποινή και παράλληλα για αναστολή εκτέλεσης της. Μέχρι να εκδικαζόταν αυτή από την αρμόδια Επιτροπή Ενστάσεων, δεν ίσχυε λοιπόν η αργία των 30 ημερών και έτσι στην παράταξη της απελθούσας δημοτικής αρχής Λαμπάκη, ήταν μόνο ο Αντώνης Βαμβακερός, ο οποίος βρίσκεται μόνιμα σε αργία μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για πλαστογράφηση πτυχίου.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του Evros-news.gr που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ και το συγκεκριμένο θέμα για τον Γιώργο Ουζουνίδη στις 31 Οκτωβρίου, η έφεση του ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ και κοινοποιήθηκε η απόφαση στον ίδιο και τον δήμο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΕΧΕΙ για 30 ημέρες σε δημοτικά συμβούλια, συνεδριάσεις του Δ.Σ της ΔΕΥΑΑ όπου ορίστηκε από την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” και σε καμιά άλλη συνεδρίαση ως τις 7 Δεκεμβρίου. Γι’ αυτό άλλωστε στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης για ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος και του προϋπολογισμού του 2020, ο κ.Ουζουνίδης δεν παρέστη. Αν το επιχειρούσε άλλωστε, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Δημήτρης Κολιός θα έπρεπε να διατάξει την αποβολή του.

Η εκδίκαση της προσφυγής του Γιώργου Ουζουνίδη για να “πέσει” η ποινή αργίας 30 ημερών που του επέβαλλε ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, θα γίνει στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 21 Νοεμβρίου. Μάλιστα ο δήμος Αλεξανδρούπολης καλύπτει όλα τα έξοδα του δικηγόρου που θα τον εκπροσωπήσει, όπως κάλυψε ήδη και τα πρώτα που έγιναν με την κατάθεση της προσφυγής και της αίτησης αναστολής.

-Αλεξανδρούπολη: Σε αργία τέθηκε και ο Γιώργος Ουζουνίδης μετά τον Βαμβακερό – Θα… τριτώσει με Λαμπάκη;

Ένα σχόλιο

  1. Ποιό είναι το “κάποιο αδίκημα” ;;;;;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*