Δίνεται στην κυκλοφορία Δευτέρα και το άλλο ρεύμα της Εγνατίας οδού προς Αλεξανδρούπολη

Δίνεται στην κυκλοφορία Δευτέρα και το άλλο ρεύμα της Εγνατίας οδού προς Αλεξανδρούπολη

Δυο μήνες μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην Εγνατία οδό λόγω πυρκαγιάς στην γέφυρα της περιοχής Ιτέας και το κλείσιμο του ενός ρεύματος από Αρδάνιο προς Αλεξανδρούπολη, δίνεται ξανά αυτό στην κυκλοφορία την Δευτέρα.

Όπως είναι γνωστό, τα αυτοκίνητα που κινούνται από την Αλεξανδρούπολη προς τους Κήπους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα όλο αυτό το διάστημα και απλά στο σημείο της γέφυρας όπου πυρκαγιά σε πλατφόρμες ζωοτροφών που ήταν παρκαρισμένες από κάτω δημιούργησε προβλήματα, η κυκλοφορία γινόταν μόνο από την αριστερή λωρίδα, δηλαδή αυτήν της ταχείας κυκλοφορίας.  Τώρα και στο ρεύμα από το Αρδάνιο προς Αλεξανδρούπολη και με επιτρεπόμενο φορτίο μέχρι 40 τόνους σε κάθε κατεύθυνση, θα γίνεται το ίδιο. Μόνο από την αριστερή λωρίδα δηλαδή για το σημείο που είναι η συγκεκριμένη γέφυρα και ο δρόμος με σήμανση θα στενεύει. Στη δεξιά πλευρά θα γίνονται εργασίες αποκατάστασης.

Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για τους οδηγούς, αφού όσοι ερχόταν από τον κεντρικό και βόρειο Έβρο αλλά και τους Κήπους, ήταν υποχρεωμένοι να κινούνται μέσω της παλιάς εθνικής οδού Φερών Αλεξανδρούπολης και η παρουσία φορτηγών διεθνών μεταφορών, επιβάρυνε πάρα πολύ τον συγκεκριμένο δρόμο αλλά και την πόλη των Φερών. Όσον αφορά τις εργασίες πλήρους αποκατάστασης των ζημιών, αυτές θα κρατήσουν αρκετό χρονικό διάστημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*