Δεν ξεκινάει αυτή την Δευτέρα, αλλά πάει για 25 Νοεμβρίου η Σχολή Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου

Δεν ξεκινάει αυτή την Δευτέρα, αλλά πάει για 25 Νοεμβρίου η Σχολή Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου

Δεν πρόκειται να ξεκινήσουν μεθαύριο Δευτέρα 18 Νοεμβρίου τα μαθήματα στην Σχολή Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου, αν και αρχικά αυτή η ημερομηνία είχε ανακοινωθεί μετά από την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην έδρα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχουν ακόμα κάποια γραφειοκρατικά αλλά και ουσιαστικά ζητήματα που αφορούν τους Καθηγητές, οι οποίοι θα διδάξουν στο Τμήμα Νοσηλευτικής, το οποίο ως γνωστόν αποτελεί Παράρτημα του ΔΙ.ΠΑ.Ε. της Θεσσαλονίκης. Δηλαδή, δεν είναι ακόμα όλα έτοιμα ώστε να ξεκινήσει η ακαδημαϊκή χρονιά στο Διδυμότειχο και θα πρέπει να περιμένουμε άλλη μια εβδομάδα, ως την άλλη Δευτέρα δηλαδή, με την ελπίδα πως θα ξεκινήσουν. Πάντως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο είχε αναφερθεί και στην σύσκεψη που είχε γίνει, με την συμμετοχή του δημάρχου Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, του βουλευτή Χρήστου Δερμεντζόπουλου )ήταν ο μοναδικός από τους τέσσερις του νομού Έβρου που παρέστη), αλλά και του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και Καθηγητή της Σχολής Κώστα Βαφειάδη. Τότε τονίστηκε ότι θα καταβληθούν προσπάθειες να αρχίσει η χρονιά στις 18 του μήνα, μια και τα χρονικά περιθώρια για το πρώτο 6άμηνο έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Υπάρχουν πάντως και θετικά μηνύματα, όπως το γεγονός ότι βρέθηκε σχεδόν το 80% ίσως και παραπάνω των Καθηγητών που θα διδάξουν και η διαδικασία ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή 15 Νοεμβρίου. Απλά θα πρέπει να καθοριστούν πλέον οι ώρες του καθενός και το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων. Γι’ αυτό και θα χρειαστεί να περάσει και η επόμενη εβδομάδα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο λαός μας, αλλά ελπίζουμε ότι θα ξεκινήσει το Τμήμα Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου στις 25 του Νοέμβρη.

 

 

2 Σχόλια

 1. 25 Νοεμβρίου αλλά ποιανού έτους; Δεν το διευκρινήσατε!

 2. Μπήκαν στην πόλη
  οι οχτροί
  κρατούσαν δίκιο
  οι οχτροί
  κι εμείς φωνάζαμε
  ζήτω και γεια
  κι εμείς φωνάζαμε
  ζήτω και γεια
  σαν κάθε μέρα………
  Ας ρωτήσει κάποιος κάτω εκεί στην Ελλαδίτσα που λέγεται Αθήνα ,αυτούς που κοιμούνται ήσυχοι ,μπορούν να αντιληφθούν το παιχνίδι που γίνεται στην Θράκη μας;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*