Κοντά στους Συνοριακούς Φύλακες Τυχερού βρέθηκε ο νεαρός βουλευτής Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Κοντά στους Συνοριακούς Φύλακες Τυχερού βρέθηκε ο νεαρός βουλευτής Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Επίσκεψη στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Χρήστος Δερμεντζόπουλος, θέλοντας να ενημερωθεί για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται, για τα προβλήματα τους και να ακούσει τα αιτήματα τους.

Μάλιστα η παρουσία του νεαρού βουλευτή συνέπεσε με την αλλαγή βάρδιας στο τμήμα της Συνοριακής Φύλαξης, κάτι που το επεσήμανε ο ίδιος κάνοντας αναφορά στην σημαντική δουλειά που γίνεται από τους αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο των ροών από την Τουρκία. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά για την παρουσία του στο Τυχερό: “Μαζί με αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή της διαχείρισης του μεταναστευτικού προβλήματος. Ξεπερνώντας τον εαυτό τους, τις αντοχές τους, τις δυνάμεις τους”.

Ο κ.Δερμεντζόπουλος τους ενημέρωσε ότι βρέθηκε εκεί για να τους ακούσει και να δει τις συνθήκες που εργάζονται και δεσμεύθηκε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα τους στον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ζητώντας να δοθεί προτεραιότητα στην επίλυση τους, γιατί ο Έβρος δέχεται πολύ μεγάλη πίεση από τις αυξημένες ροές προσφύγων και μεταναστών.

Να θυμίσουμε ότι ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ μίλησε και στην πρόσφατη συνεδρίαση της Βουλής για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης: «Τροποποιήσεις Ποινικού Κώδικα, Κώδικα Ποινικής Δικονομίας» που αφορά την αύξηση των ποινών για τους διακινητές, που παρά τις συνεχείς συλλήψεις συνεχίζουν το εγκληματικό τους έργο.

Από τη σημερινή μου ομιλία στην ολομέλεια για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης: «Τροποποιήσεις Ποινικού Κώδικα, Κώδικα Ποινικής Δικονομίας»Για να δείτε όλη την ομιλία:https://youtu.be/RjpWYZRU5nk

Gepostet von Χρήστος Δερμεντζόπουλος am Mittwoch, 13. November 2019

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*