Νέα νίκη και ανοδική πορεία για την Ένωση Αλεξανδρούπολης 2-0 τον Ηρακλή Ζυγού

Νέα νίκη και ανοδική πορεία για την Ένωση Αλεξανδρούπολης 2-0 τον Ηρακλή Ζυγού

Την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση με νέα νίκη, επιβεβαίωσε χθες η Ένωση Αλεξανδρούπολης κερδίζοντας 2-0 τον Ηρακλή Ζυγού στο “Φώτης Κοσμάς” για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και πέρασε για πρώτη φορά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη, μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί του Κιλκισιακού, ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πετυχαίνοντας δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη απόλυτα δίκαια.  Άνοιξε το σκορ στο 49′ με τον Γκαβανόζη και στο 90′ ο Πατσιώρας διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Έτσι με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και τρεις συνολικά στα τελευταία 5 παιχνίδια, έφτασε τους 10 βαθμούς αφήνοντας πέντε βαθμούς πίσω τον χθεσινό της αντίπαλο Ηρακλή Ζυγού.

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Αμπραχαμιάν, Γκουντενούδης, Κομεσίδης, Συμεωνίδης, Παπαοικονόμου, Πατσιώρας, Μάζης, Γκαβανόζης, Καρακασίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Δημητριάδης): Μανιάς, Πανέρης, Ανδρέου, Κριεζής, Κιουμουρτζής, Δογανίδης, Δημητριάδης, Στ. Κωφίδης, Πιλτικάκης, Χασιώτης, Κυρ. Κωφίδης.

Πηγή: thrakisports.gr