Όχι άλλο… σλάμα (σανό) ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ Τσίπρα και Συριζαίοι, πιστοί υπηρέτες των Αμερικανών

Όχι άλλο… σλάμα (σανό) ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ Τσίπρα και Συριζαίοι, πιστοί υπηρέτες των Αμερικανών

Το τερμάτισαν στην χθεσινή πορεία για το Πολυτεχνείο, ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι Συριζαίοι, αφού αυτοί που κυβερνούσαν τα προηγούμενα χρόνια και αποδείχθηκαν οι πιο πιστοί υπηρέτες των Αμερικανών, χθες έκαναν πορεία διαμαρτυρίας προς την Αμερικανική πρεσβεία!!!

Δικαιολογημένα έγινε… πάρτι στο twitter με τον άνθρωπο που… έγλυφε τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, που τα έδωσε όλα στους Αμερικανούς και στην περιοχή μας, την Αλεξανδρούπολη, αλλά χθες φόρεσε το δερμάτινο μπουφάν, πέτσινο δηλαδή όπως και ο… πέτσινος αντιαμερικανισμός του και πήγε στην πορεία για να τιμήσει την επέτειο αλλά… χασκογελώντας. Βέβαια, περπάτησε απλά λίγα μέτρα για να τον φωτογραφίσουν δίπλα στην Ρένα Δούρου, ξέρετε αυτή που ως Περιφερειάρχης Αττικής ευθύνεται για τόσους νεκρούς στην πυρκαγιά στο Μάτι και τις πλημμύρες στην Μάνδρα και στο ύψος του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρετανία” ξαφνικά… εξαφανίστηκε.  Δεν ξέρω αν πήγε για το απογευματινό του τσάι όπως σημείωσε στην ανακοίνωση της η Ν.Δ, αλλά σίγουρα δεν θα ήθελε να φτάσει ως την Αμερικανική πρεσβεία. Βλέπετε, μέσα θα ήταν ο Πρέσβης Τζέφρυ Πάιατ, με τον οποίο έγιναν “κολλητοί” όσα χρόνια ήταν Πρωθυπουργός.

Ανάμεσα τους και ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς και μάλιστα φορώντας… αριστερό μπλουζάκι POLO RALPH LAUREN. Το χρήμα άλλωστε δεν πρέπει να κρύβεται.

Όχι άλλο… σλάμα όπως λέμε και στα χωριά μας στον Έβρο τον σανό, υποκριτές Τσίπρα και Συριζαίοι. Πάλι καλά που στην Αλεξανδρούπολη δεν είδαμε τους ντόπιους Συριζαίους, τη Νατάσα Γκαρά, τον Γιώργο Καίσα, τον Μενέλαο Μαλτέζο, τον Σπύρο Δέδογλου και πάνω απ’ όλα τον πρώην Πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δούκα, να φωνάζουν “φονιάδες των λαών Αμερικάνοι και να κάνουν πορεία μαζί μετο ΚΚΕ προς το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Ξέρετε, αυτό που παραχώρησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  στους Αμερικανούς και μάλιστα ο κ.Δούκας χαριεντίζονταν αγκαλιά με τον πρέσβη Τζέφρυ Πάιατ των “φονιάδων των λαών Αμερικάνων” που φώναζαν χθες οι “σύντροφοι” του (όχι οι ίδιοι αλλά είχαν μετακινούμενα μεγάφωνα με όχημα) και… αποθέωνε αυτόν και τις ΗΠΑ.

Αλήθεια, πως όλοι αυτοί αντέχουν τόση και τέτοια ξεφτίλα και κυρίως, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τους πιστεύουν και πολύ περισσότερο τους ψηφίζουν κιόλας. Δεν τους έρχεται… εμετός;