Αλεξανδρούπολη: Ιδού η απόδειξη της τιμωρίας σε αργία του Γιώργου Ουζουνίδη από την Αποκεντρωμένη

Αλεξανδρούπολη: Ιδού η απόδειξη της τιμωρίας σε αργία του Γιώργου Ουζουνίδη από την Αποκεντρωμένη

“Δεν προσήλθαν λόγω  της θέσης τους σε αργία, σύμφωνα με αποφάσεις του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης ο κ.Βαμβακερός Αντώνιος και ο κ.Ουζουνίδης Γεώργιος”. Η φράση αυτή στα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, όπως δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, τα λέει όλα.

Ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του Βαγγέλη Λαμπάκη και από τα… πρωτοπαλίκαρα (μαζί με τους Γερακόπουλο, Γκότση) των… φασαριών στις συνεδριάσεις από τα έδρανα πλέον της αντιπολίτευσης, τιμωρήθηκε με αργία 30 ημερών όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr και από τις 8 Δεκεμβρίου ισχύει η συγκεκριμένη απόφαση. Είναι ο δεύτερος που δεν μπορεί να παίρνει μέρος στις συνεδριάσεις, μετά τον Αντώνη Βαμβακερό που είναι μονίμως σε αργία, λόγω της καταδικαστικής απόφασης εναντίον του για πλαστογράφηση πτυχίου.

Κι όπως είπαμε, δεν είναι οι μοναδικοί της παράταξης Λαμπάκη που τέθηκαν σε αργία, γιατί μαθαίνουμε πως σήμερα και άλλος τέως Αντιδήμαρχος δικάζεται για το διάστημα που είχε τον συγκεκριμένο ρόλο, μετά από μήνυση δημότη και φυσικά σε περίπτωση που καταδικαστεί, τότε… παίρνει σειρά και αυτός να τεθεί σε αργία. Όπως τέτοιο ενδεχόμενο υπάρχει και για τον τέως δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, μετά από καταγγελία που έχει γίνει στον Συντονιστή Αποκεντρωμένης από τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, γιατί ως Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και ενώ απαγορεύεται από το νόμο, συμμετείχε στις συνεδριάσεις και ψήφιζε για δικαστικούς συμβιβασμούς υπέρ πελατών της συζύγου του δικηγόρου Βασιλικής Μιχαλακάκου. Κι αυτός ο άνθρωπος, έχει το θράσος να εκδίδει ανακοινώσεις και να κατηγορεί την σημερινή δημοτική αρχή, 2,5 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, για… διαπλοκή με συμφέροντα.

ΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ 

Να τονίσουμε πάντως, ότι μεθαύριο Πέμπτη 21 Νοεμβρίου εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Γιώργος Ουζουνίδηςαπό τον περασμένο Μάιο που του επιβλήθηκε η αργία 30 ημερών,  κατά της απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης. Αν δικαιωθεί θα επανέλθει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και στις άλλες συνεδριάσεις των επιτροπών όπου εκπροσωπεί την παράταξη του. Διαφορετικά θα παραμείνει εκτός μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου.