ΒΙΝΤΕΟ: Στην Αθήνα αστυνομικός τραγούδησε στο Μοναστηράκι, στον Έβρο αστυνομικός-Διοικητής Ασφαλείας δεξιοτέχνης στο μπουζούκι

ΒΙΝΤΕΟ: Στην Αθήνα αστυνομικός τραγούδησε στο Μοναστηράκι, στον Έβρο αστυνομικός-Διοικητής Ασφαλείας δεξιοτέχνης στο μπουζούκι

Μεγάλος επικοινωνιακός “θόρυβος” έγινε τις προηγούμενες μέρες, όταν νεαρός αστυνομικός από το τμήμα της Καλλιθέας, έπιασε το μικρόφωνο και μαζί με πλανόδιο μουσικό τραγούδησε το «Stand Dy Me» στο Μοναστηράκι, με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου και να έχει γίνει viral.

Στον Έβρο όμως, αστυνομικός και μάλιστα υψηλόβαθμος, ο Διοικητής Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης Περικλής Γκουλιάμας, είναι… δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και το δείχνει όχι μόνο στους συναδέρφους του όταν γίνονται εκδηλώσεις τους, αλλά και στον πολύ κόσμο, παίρνοντας μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Έμαθε μπουζούκι από πολύ μικρός και μπορεί να επέλεξε τελικά την καριέρα στην Ελληνική Αστυνομία, όμως την μεγάλη του αγάπη δεν την εγκατέλειψε ποτέ και στον ελεύθερο χρόνο του μελετάει και συνεχίζει να βελτιώνεται στο μπουζούκι, μια και όπως λέει η μουσική δεν τελειώνει ποτέ και όλο κάτι καινούργιο μαθαίνεις.

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ

Όπως έγινε το περασμένο καλοκαίρι στο πάρκο Αλτιναλμάζη, σε εκδήλωση που οργάνωσε η Σαμοθρακίτισσα συνθέτης και βιρτουόζος του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια τον Αύγουσατο. Ο Περικλής Γκουλιάμας ανέβηκε στην σκηνή και αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θεατές για τις… πενιές του.

Θα μπορούσε σίγουρα να είναι ένας σπουδαίος μουσικός ο κ.Γκουλιάμας, αλλά τελικά τον… κέρδισε η Ελληνική Αστυνομία, όπου ήδη ανεβαίνει στην ιεραρχία.

-ΒΙΝΤΕΟ: Ο Διοικητής Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης Περικλής Γκουλιάμας, παίζει μπουζούκι και αποθεώνεται στην συναυλία της Ζωής Τηγανούρια

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*