ΒΙΝΤΕΟ: Η ομιλία του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη στο Ευρωκοινοβούλιο, κατά της εξόρυξης χρυσού

ΒΙΝΤΕΟ: Η ομιλία του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη στο Ευρωκοινοβούλιο, κατά της εξόρυξης χρυσού

Καταχειροκροτήθηκε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, για την ομιλία του κατά της εξόρυξης χρυσού στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου και Κώστας Αρβανίτης.

Ο κ.Ζαμπούκης ήταν καλεσμένος τους και από τους βασικούς ομιλητές της συγκεκριμένης εκδήλωσης όπου έλαβαν μέρος τοπικοί παράγοντες, βουλευτές, ακτιβιστές και πολίτες από τη Χαλκιδική και τη Θράκη, με απώτερο σκοπό να μεταφερθεί στο Ευρωκοινοβούλιο το μήνυμα του τι πραγματικά σημαίνουν για το περιβάλλον, τη ζωή των κατοίκων των περιοχών, αλλά και για τις επόμενες γενιές, οι επενδύσεις εξορύξεων χρυσού.

Καλώντας τον στο βήμα ο κ.Κούλογλου τον σύστησε σε όσους παρακολουθούσαν την εκδήλωση κατά των εξορύξεων χρυσού, ως τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής του δικτύου δήμων ενάντια στον χρυσό. “Είμαστε εδώ, στο κέντρο των αποφάσεων της Ευρώπης, για να μοιραστούμε και να μεταφέρουμε την αγωνία, αλλά και την αποφασιστικότητα μας, να αντισταθούμε σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να επιτεθεί και να καταστρέψει το περιβάλλον στο οποίο ζούμε εμείς και οι οικογένειες μας“, είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζαμπούκης

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΠΟΥΚΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*