Με τρεις Εβρίτες και… άρωμα γυναίκας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ

Με τρεις Εβρίτες και… άρωμα γυναίκας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ

Με τρεις Εβρίτες στην σύνθεση του και… άρωμα γυναίκας, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της  Διαχειριστικής Έργων Στήριξης ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων  – Οικονομική Συμβουλευτική  ΑΜΘ (ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ).

Όσον αφορά το νομό Έβρου, μετέχουν ως εκπρόσωποι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, η δικηγόρος Μαργαρίτα Γουδετσίδου και ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε, επιχειρηματίας Θανάσης Μπέλλας. Μετέχει επίσης ο Χριστόδουλος Τοψίδης με τον θεσμικό του ρόλο ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, ενώ θα πρέπει να επισημανθεί πως στο νέο Δ.Σ υπάρχουν 4 γυναίκες.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διαχειριστικής Έργων Στήριξης ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων  – Οικονομική Συμβουλευτική  ΑΜΘ (ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ)  με μοναδικό θέμα τον ορισμό των  μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου, παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες ποσοστό 89,935% του εταιρικού κεφαλαίου της.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα διοικήσει την εταιρεία για τα επόμενα δύο (2) χρόνια ήτοι έως την 18η Νοέμβριου 2021, απαρτιζόμενο από τα κάτωθι μέλη:

1. κα Ιωαννίδου Αικατερίνη

2. κ. Μπέλλα Αθανάσιο

3. κα Γουδετσίδου Μαργαρίτα

4. κ. Ερχάν Μολλά Αλή Μεμέτ

5. κ. Ερκάν Κιουτσούκ Χασάνογλου

6. κα Τσιακίρογλου Μαίρη

7. κ. Γεωργόπουλο Λεωνίδα

8. κα Τσούκα Δήμητρα

ως εκπρόσωποι της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

9. κ. Τοψίδη Χριστόδουλο, Πρόεδρο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ

10. κ. Γεωργιάδη Στέφανο, Πρόεδρο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

11. κ. Αγγελίδη Νικόλαο, Πρόεδρο του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

12. κ. Χαβιαρά Παντελή, ως εκπρόσωπο του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

13. κ. Μωραΐτη Στυλιανό, Πρόεδρο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

14. κ. Κούτρα Ιωάννη, ως εκπρόσωπο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

15. κ. Φραντζή Αντώνιο, ως εκπρόσωπο των ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΘ

Μετά την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, ακολούθησε η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με θέματα την συγκρότησή του σε σώμα αυτού και την εκλογή του  νέου Προέδρου και Αντιπροέδρου της εταιρείας. Στην συνεδρίαση παρέστησαν εκπρόσωποι των Φορέων σε ποσοστό 91,855%.

Κατόπιν της εκλογικής διαδικασίας εξελέγησαν ομόφωνα, ως Πρόεδρος η κα Ιωαννίδου Αικατερίνη κι ως Αντιπρόεδρος ο κ. Φραντζής Αντώνιος.

Η νεοεκλεγείσα  Πρόεδρος της ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ, Αικατερίνη Ιωαννίδου,  δήλωσε ότι η εταιρεία αποτελεί έναν εκ των βασικών μοχλών ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κι ως τέτοιος καλείται να επιτελέσει με τρόπο μεθοδικό και διάφανο τον ρόλο αυτό καθώς είναι κοινά αποδεκτό ότι το αποδοτικότερο κι ίσως το μόνο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης για την οικονομία της Περιφέρειάς μας περνά μέσα από την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Με πληροφορίες από την fonirodopis.gr