Ο Βαγγέλης Ρούφος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο Χρήστος Καπετανίδης στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Ο Βαγγέλης Ρούφος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο Χρήστος Καπετανίδης στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Ο Βαγγέλης Ρούφος είναι ο νέος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και ο Χρήστος Καπετανίδης του Νοσκομείου Διδυμοτείχου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας πριν από λίγο, με τους Διοικητές των νοσοκομείων όλης της χώρας.

Οι νέοι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές επελέγησαν με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή. Στο ΠΓ Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης επελέγη ο Βαγγέλης Ρούφος που παραλίγο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, αλλά τελευταία στιγμή… έκανε πίσω, ενώ το 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χωρίς να εκλεγεί τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Σεπτέμβριο. Είναι καθηγητής μαθηματικός και έχει δική του, πολύ γνωστή επιχείρηση φροντιστηρίων.

Ο Χρήστος Καπετανίδης που ανέλαβε Διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, ήταν πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας-Διδυμοτείχου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις περασμένες εκλογές με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, αλλά δεν εξελέγη. Εξ αρχής θεωρούνταν το φαβορί για την συγκεκριμένη θέση και τελικά θα είναι ο νέος Διοικητής στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου που έχει πλέον γίνει αυτόνομο, αλλά αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.