Ο Εβρίτης δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας Νίκος Βαφειάδης, υποψήφιος για το Δ.Σ της ΚΕΔΕ

Ο Εβρίτης δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας Νίκος Βαφειάδης, υποψήφιος για το Δ.Σ της ΚΕΔΕ

Ο Εβρίτης δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων Νίκος Βαφειάδης, θα είναι υποψήφιος για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, με το ενωτικό ψηφοδέλτιο της παράταξης «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι», στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν 28 Νοεμβρίου.

Ο κ.Βαφειάδης, που είναι ο μοναδικός Βορειοελλαδίτης ο οποίος εκλέγεται στον δήμο Αθηναίων, έχει διατελέσει παλαιότερα Αντιδήμαρχος Οικονομικών με δήμαρχο το Νικήτα Κακλαμάνη, αλλά και Γραμματέας δημοτικού συμβουλίου. Τώρα είναι από τους στενότερους συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, Πρόεδρος στην κορυφαία εταιρεία του δήμου Αθηναίων, την ΔΑΕΜ Α.Ε. (Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ) αλλά και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Διετέλεσε και Πρόεδρος Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης).

Απολαμβάνει της αναγνώρισης και εκτίμησης των αυτοδιοικητικών όλης της Ελλάδας, με τους οποίους συνεργάζεται όλα αυτά τα χρόνια και η υποψηφιότητα του για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) με το ενωτικό ψηφοδέλτιο «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι», αναμένεται να συγκεντρώσει την προτίμηση τους.