ΒΙΝΤΕΟ: Γελάει το πανελλήνιο με την ακαταλαβίστικη ομιλία Γεωργούλη στην Ευρωβουλή για το χρυσό

ΒΙΝΤΕΟ: Γελάει το πανελλήνιο με την ακαταλαβίστικη ομιλία Γεωργούλη στην Ευρωβουλή για το χρυσό

Γελάει το πανελλήνιο αλλά και το… παρδαλό κατσίκι με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστό ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη και την ακαταλαβίστικη ομιλία του στην Ευρωβουλή, στην εκδήλωση κατά των εξορύξεων χρυσού όπου πήραν μέρος και οι δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και Σαππών Ντίνος Χαριτόπουλος (διακρίνεται και στο βίντεο).

Ο κ.Γεωργούλης, τον οποίο προφανώς ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ τον ψήφισε επειδή είναι αναγνωρίσιμος ως ηθοποιός, έλεγε διάφορα… ακατάληπτα, σε μια ομιλία από την οποία έλειπε αρκετά η συνοχή και ο ειρμός, με αποτέλεσμα να γίνει viral το συγκεκριμένο βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Γεωργούλης πραγματοποίησε παρέμβαση σε εκδήλωση στην Ευρωβουλή, για την εξόρυξη χρυσού, με την ιδιότητα του ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών #PETI, για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αναλυτικά το κείμενο της παρέμβασης του που δεν μπορεί να βγάλει κάποιος συμπέρασμα

«Ο λόγος που ζητάω το λόγο, είναι επειδή είμαι μέλος της επιτροπής των αναφορών, περνάνε αυτά από τα χέρια μας ουσιαστικά, από το δικό μας το γραφείο, να πω δυο πράγματα όσον αφορά για τις αναφορές που έχουν συμβεί… Υπάρχει ιστορικό από το 2006, που έχουν έρθει γύρω στις 6 αναφορές.. Οι περισσότερες έχουν κλείσει έξω από τις δύο τελευταίες, αλλά θα ήθελα να καθίσω στην τελευταία στην 6η γιατί στις προηγούμενες η Κομισιόν ουσιαστικά έπρεπε να ρωτήσει τι συμβαίνει και έπαιρνε την απάντηση από το υπουργείο Περιβάλλοντος ότι υπήρχε μια μελέτη ότι δεν υπάρχει καταστροφή αλλά από το 2013 και μετά υπάρχει μια… σιγή ιχθύος.

Εεε αλλά στο 2006, μάλλον θέλω να πω ότι η Κομισιόν έχει απαντήσει ότι από τη στιγμή που δεν έχει αλλάξει τίποτα, στις δυο αναφορές που υπάρχουν, στα δυο μεγάλα ζητήματα, δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει και λόγος να κρατηθούν ανοιχτές, αλλά στην τελευταία υπάρχουν και άλλες υποθέσεις να ανοίξουν, οπότε εκει υπάρχει ίσως μια ελπίδα να βρει αυτό το πράγμα έναν δρόμο που να είναι πιο δίκαιος, προφανώς.

Αυτή η αναφορά πρέπει ουσιαστικά για να δημιουργήσει κάποιο αντίκτυπο να τη φέρουμε στην Pety ξανά μέσα στις επόμενες αναφορές για το 2020 γιατί για το 2019 έχουνε κλείσει, οπότε από εκεί θα προσέχουμε και θα έχουμε ό,τι μπορούμε να κάνουμε για να μπορέσουμε να φέρουμε τη Δικαιοσύνη και όπου χρειάζεται φως να το ρίξουμε.

Αυτά μπορούμε να κάνουμε σαν επιτροπή, δεν έχουμε κάποια αρμοδιότητα να πιέσουμε με κάποιον άλλο τρόπο, μόνο με το να φέρουμε στο φως ό,τι στοιχείο υπάρχει και να ζητήσουμε από την Κομισιόν να μας δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί μέχρι στιγμής».

 

Ένα σχόλιο

  1. Μην είστε σκληροί. Εκπαιδεύεται στην αρλουμπολογία των πολιτικών. Σύντομα, θα μάθει….

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*