Ορεστιάδα: Νέα κρούσματα κλοπών – “Χτύπησαν” δυο σπίτια στο χωριό Ορμένιο

Ορεστιάδα: Νέα κρούσματα κλοπών – “Χτύπησαν” δυο σπίτια στο χωριό Ορμένιο

Νέα κρούσματα κλοπών σημειώθηκαν στο χωριό Ορμένιο Τριγώνου, μια “ανάσα” από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αφού χθες βράδυ άγνωστοι έκλεψαν δυο σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τις καταγγελίες που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Δικαίων το οποίο επιλήφθηκε των υποθέσεων, το πρώτο θύμα της κλοπής είναι μια 89χρονη, από το σπίτι της οποίας ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες έκλεψαν μια τηλεόραση. Η ίδια κοιμόταν στο σπίτι και είχε κλειδώσει την πόρτα, ενώ η ηλεκτρική συσκευή ήταν στον προθάλαμο, την είσοδο του οποίου παραβίασαν. Να θυμίσουμε ότι στις 12 Νοεμβρίου είχαν επιχειρήσει και πάλι να κλέψουν το συγκεκριμένο σπίτι σκίζοντας τα προστατευτικά που δημιουργούν τον προθάλαμο του, αλλά τότε δεν μπόρεσαν να αφαιρέσουν τίποτα. Όλα αυτά, όπως είναι φυσικό, έχουν θορυβήσει και αναστατώσει την ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά και όλους τους συγχωριανούς της.

-Διέρρηξαν σπίτι στο Ορμένιο, με την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια να είναι μέσα

Επίσης, από άλλο σπίτι του χωριού, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες έκλεψαν διάφορα εργαλεία, όπως τροχό και κάποια ακόμα. Το κατήγγειλε και αυτό ο ιδιοκτήτης τους στην αστυνομία, η οποία άρχισε τις έρευνες μήπως και εντοπιστούν οι δράστες. Να υπενθυμίσουμε ότι στο Ορμένιο αλλά και στα άλλα ακριτικά χωριά του Τριγώνου υπάρχουν συχνά κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών.