Ο εκπληκτικός Αναστάσιος Τσολακίδης απ’ το Διδυμότειχο, συνεχίζει εντυπωσιακά στα battles του “The Voice” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο εκπληκτικός Αναστάσιος Τσολακίδης απ’ το Διδυμότειχο, συνεχίζει εντυπωσιακά στα battles του “The Voice” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο εκπληκτικός Αναστάσιος Τσολακίδης από το Διδυμότειχο, με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο 3o Knockout του “The Voice of Greece” που μεταδόθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Παρασκευή, πέρασε πανηγυρικά στα battles με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Ο ταλαντούχος συντοπίτης μας τραγουδιστής εντυπωσίασε ερμηνεύοντας φοβερά το “You are the only One”, με αποτέλεσμα να είναι αυτός που επέλεξε ηΈλενα Παπαρίζου να συνεχίσει, από τα τρία παιδιά που ήταν στην ομάδα της και… κοντραρίστηκαν στο πλατό του “The Voice”. Μάλιστα η επιτυχία αυτή για τον Τσολακίδη ήρθε παρουσία της οικογένειας του, που τον χειροκρότησε από τις εξέδρες και φυσικά πανηγύρισε μαζί του τη νέα επιτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ 

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι  η αγωνία του ήταν μεγάλη γιατί σε αυτή την φάση των Knock-outs περνάει μόνο ένας από τους τρεις και οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές να ήταν αυτός που θα περνούσε στην επόμενη φάση των battles. Όταν η Έλενα Παπαρίζου τον επέλεξε, ένιωσε περήφανος και πολύ χαρούμενος που τα κατάφερε και δεν είχε λόγια να περιγράψει τα όμορφα συναισθήματα του.