Ποιός Γεωργούλης; Ο Βασίλης Μαυρίδης… τρέλλανε τους μεταφραστές του Ευρωκοινοβουλίου με την ομιλία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιός Γεωργούλης; Ο Βασίλης Μαυρίδης… τρέλλανε τους μεταφραστές του Ευρωκοινοβουλίου με την ομιλία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιός Αλέξης Γεωργούλης, ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που η… ατακαταλαβίστικη (τουλάχιστον) ομιλία του και το σχετικό Video στην ειδική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες κατά της εξόρυξης του χρυσού έγινε viral στο διαδίκτυο. Ακούσατε τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, ο οποίος έκανε επίσης παρέμβαση στην συγκεκριμένη εκδήλωση, με την ιδιότητα του Προέδρου της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης;

Μιλάμε ότι..  τρέλλανε τους μεταφραστές του Ευρωκοινοβουλίου ο κ.Μαυρίδης, με τις φράσεις που χρησιμοποίησε. Αποκορύφωμα ήταν το φοβερό… λάου-λάου το οποίο είπε κάποια στιγμή. Πως να το μεταφράσουν οι άνθρωποι που ήταν επιφορτισμένοι; Φαίνεται ότι το είχε γενικά η αίθουσα ή η συγκεκριμένη εκδήλωση, να λένε ασύντακτα πράγματα οι ομιλητές και να δυσκολεύουν την δουλειά και τη ζωή των μεταφραστών, οι οποίοι έπρεπε να μεταφέρουν σε διάφορες γλώσσες όσα λένε. Παίρνοντας τον λόγο μετά τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, ο οποίος είχε γραπτή ομιλία, ο δήμαρχος Ορεστιάδας αφού του έπλεξε το εγκώμιο αναφέροντας ότι έδωσε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων χωρίς να χρησιμοποιήσει… επαναστατικές κορώνες (δεν θα του ξαναμιλήσει σίγουρα μετά και από αυτό ο Βαγγέλης Λαμπάκης που είναι γνωστός για τις λεκτικές υπερβολές του σε παρόμοιες περιπτώσεις) και έχοντας δίπλα του στα έδρανα την συμπολίτισσα του και προσωπική του φίλη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά που επίσης συμμετείχε στην εκδήλωση, ήταν πραγματικά… απόλαυση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό και διαβάστε κάποια απ’ όσα είπε

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ,ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.

Gepostet von ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ am Sonntag, 24. November 2019

“Είμαι ευτυχής, γιατί η σειρά πάει και μιλάω μετά, κάνω την τοποθέτηση μου μετά από τον Γιάννη τον Ζαμπούκη,  το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης που τα είπε πάρα πολύ σωστά. Έδωσε, χωρίς να ανεβάσει επαναστατικές κορώνες, αλλά έδωσε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Το πραγματικό νόημα και την πραγματική βούληση με έναν εμπεριστατωμένο τρόπο της τοπικής κοινωνίας. Είμαι ευτυχής να είμαι πρόεδρος στους 22 δήμους, που η απόφαση δεν χωράει πλέον καμία διαπραγμάτευση, καμία αναθεώρηση. Είναι ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή απόφαση που έχουμε πάρει ως ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, λέμε ένα βροντερό όχι στην εξόρυξη του χρυσού στις περιοχές μας, στην Αλεξανδρούπολη στο Πέραμα και στις Σάπες και αυτό δεν θα αλλάξει και οποιαδήποτε Κυβέρνηση έχει έστω και στην άκρη του μυαλού της, την παραμικρή σκέψη να το φέρει αυτό που λέμε στην περιοχή μου… λάου-λάου, περνάμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα να μην το σκεφθεί καν”. Φοβερός Μαυρίδης. Μάλλον μπέρδεψε το Ευρωκοινοβούλιο με την αίθουσα του δημοτικού συμνβουλίου Ορεστιάδας που λέει παρόμοιες φράσεις, νομίζοντας μάλιστα ότι είναι και… έξυπνες και πετυχημένες.

-ΒΙΝΤΕΟ: Γελάει το πανελλήνιο με την ακαταλαβίστικη ομιλία Γεωργούλη στην Ευρωβουλή για το χρυσό

Ας θυμηθούμε όμως και την… ακαταλαβίστικη παρέμβαση του ηθοποιού-Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη που ούτε και ο ίδιος έβγαζε νόημα με όσα έλεγε στην ίδια εκδήλωση ενάντια στις εξορύξεις χρυσού και έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες. 

2 Σχόλια

  1. Μια χαρά κατάλαβα αυτά που έλεγε ο δήμαρχος. Εσείς που είδατε τα ακαταλαβίστικα;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*