Σημαντική παρουσία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην τουριστική έκθεση  «TTW 2019» της Πολωνίας

Σημαντική παρουσία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην τουριστική έκθεση «TTW 2019» της Πολωνίας

Σημαντική παρουσία σε μια ακόμη διεθνή τουριστική έκθεση  είχε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση τουρισμού TTW 2019 της Πολωνίας.

Η συγκεκριμένη έκθεση διεξήχθη από τις 21-23 Νοεμβρίου 2019 στο στο Παλάτι Επιστημών και Πολιτισμού της Βαρσοβίας και στο ελληνικό περίπτερο του ΕΟΤ η Περιφέρεια ΑΜ-Θ είχε την δική της έντονη παρουσία. Βρέθηκε μάλιστα εκεί ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θανάσης Τσώνης, μαζί με στελέχη της και είχαν συναντήσεις, συζητήσεις και ενημερώσεις με τους Πολωνούς επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και απλούς Πολωνούς τουρίστες, καθώς και αρμόδιους για τον τουρισμό δημοσιογράφους.

Η διεθνής έκθεση τουρισμού «TTW 2019» έκλεισε φέτος τα 27 χρόνια λειτουργίας της και όπως τόνισε ο κ.Τσώνης: ” Οι επαφές που είχαμε ήταν πολύ σημαντικές και πιστεύουμε ότι θα φέρουν αποτελέσματα. Ευχαριστούμε τον Έλληνα Πρέσβη στην Πολωνία κ.Μιχάλη Δαρατζίκη, την Διευθύντρια του ΕΟΤ Πολωνίας κ.Νικολέτα Νικολοπούλου και τον εμπορικό και οικονομικό ακόλουθο της Ελληνικής Πρεσβείας στην Πολωνία κ. Νικόλαο Χριστοδουλίδη, για το εξαιρετικό ενδιαφέρον που έδειξαν για την Περιφέρεια μας”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θανάσης Τσώνης, είχε συνεργασία με την κ.Natalia Podrez, marketing manager της TUI Πολωνιας και τον κ.Grzegorg Chmielewski που είναι Vice President και την κ.Wieslawa Przybylska executive director του Πολωνικού Επιμελητηρίου Τουρισμού, στο οποίο στεγάζονται οι μεγαλύτεροι τουριστικοί operators της χώρας.

Ακόμα συζήτησε με τον κ.Stavro Ρalivonta, γενικό διευθυντή ενός εκ των μεγαλύτερων πρακτορείων που προωθεί τον θρησκευτικό τουρισμό στην Πολωνία, ενώ παραχώρησε συνέντευξη στην κ.Marzena German, Ρουμάνα δημοσιογράφο που θα προβληθεί στα ΜΜΕ της Ρουμανίας.

Σημαντική ήταν και η επαφή με την κ.Marta Wisniewska, mice section manager της LOT, της μεγαλύτερα αναπτυσσόμενης αεροπορικής εταιρίας στην Πολωνία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*