Διδυμότειχο: Ρινγκ το δημοτικό συμβούλιο που διεκόπη – Βρισιές και παραλίγο ξύλο μεταξύ Χατζηγιάννογλου, Τοκαμάνη

Διδυμότειχο: Ρινγκ το δημοτικό συμβούλιο που διεκόπη – Βρισιές και παραλίγο ξύλο μεταξύ Χατζηγιάννογλου, Τοκαμάνη

Σε ρινγκ μετατράπηκε χθες βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου, που διεκόπη βίαια με βρισιές, χυδαίες εκφράσεις πεζοδρομίου και παραλίγο ξύλο μεταξύ του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρήστου Τοκαμάνη, αλλά και της Αντιδημάρχου Στέλλας Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη.

Ακούστηκαν εκφράσεις που δεν τιμούν κανέναν, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με όλους να ουρλιάζουν και να είναι έτοιμοι να πλακωθούν στο ξύλο, όχι μόνο μέσα στην αίθουσα της συνεδρίασης αλλά και έξω από αυτήν, ενώ αναμένεται να υπάρξει σήμερα συνέχεια με κατάθεση μηνύσεων, αφού οι μεν κατηγορούν τους δε.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο δήμαρχος κ.Χατζηγιάννογλου είχε πολύ έντονη αψιμαχία με τον κ.Τοκαμάνη, για τον διορισμό συγκεκριμένου μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου, για το οποίο ο δεύτερος είχε κάνει σοβαρές καταγγελίες πως ευθύνεται για οικονομικές ατασθαλίες. Κάποια στιγμή η κ.Θεοδοσίου-Ζυγογιάνη, την οποία η παράταξη του Χρήστου Τοκαμάνη κατηγορεί πως ειρωνευόταν συνέχεια τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης σε όλη την διάρκεια της συνεδρίασης και τις αποδίδουν διάφορες φράσεις που θεωρούν απαράδεκτες, χαμογελούσε ειρωνικά και κάτι φάνηκε να λέει.

Με αποτέλεσμα ο κ.Τοκαμάνης να αντιδράσει λέγοντας προς τον δήμαρχο Διδυμοτείχου: “Τα κολαούζα φωνάζουν. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην φωνάζουν”.

Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Στέλας Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη:

“Κολαούζο είστε εσείς. Κολαούζο δεν θα ξαναπείτε. Επί προσωπικού κύριε Πρόεδρε”. 

Τοκαμάνης: “Κοίταξε. Με βρωμιάρες δεν μιλάω” 

Η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε την έκρηξη του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, που άρχισε όχι απλά να φωνάζει αλλά κυριολεκτικά να… ουρλιάζει.Σηκώθηκε από την θέση του και άρχισε να κινείται προς το μέρος του κ.Τοκαμάνη, λέγοντας:

“Αλήτη, δεν ντρέπεσαι λίγο. Δεν ντρέπεσαι. Ανακάλεσε τώρα”.

Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λεωνίδας Γεωργιάδης σηκώθηκε και αυτός έξαλλος, ενώ άρχισαν κάποιοι να αποδοκιμάζουν έντονα τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης, ενώ ο κ.Χατζηγιάννογλου ήταν κυριολεκτικά εκτός εαυτού.

Από την πλευρά της η κ.Στέλλα ΘεοδοσίουΖυγογιάννη άρχισε να φωνάζει προς τον κ.Τοκαμάνη:

Σκάσε. Είσαι φασίστας και βρωμιάρης. Αλήτη, ε αλήτη”, ενώ ο Χρήστος Τοκαμάνης βλέποντας τον δήμαρχο να είναι σε έξαλλη κατάσταση και να κινείται απειλητικά προς το μέρος του, σηκώθηκε και άρχισε να του φωνάζει:

“‘Ελα εδώ ρε. Έλα αν θέλεις να τα πούμε έξω”. 

Στον γενικό χαμό μπλέχθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο… Σκίνδρης που με… καθυστέρηση αγανάκτησε και άρχισε να φωνάζει και αυτός προς τον Χρήστο Τοκαμάνη που κινήθηκε απειλητικά προς την μεριά του δημάρχου κ.Χατζηγιάννογλου, επικράτησε… κόλαση, η ένταση και οι χυδαίες βρισιές μεταφέρθηκαν έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων και η συνεδρίαση έληξε. Χωρίς τελικά να οριστεί Δ.Σ στην πολύπαθη ΔΕΥΑΔ που θα πρέπει να λύσει το τεράστιο πρόβλημα ύδρευσης το οποίο υπάρχει στην πόλη, αλλά και με την Σχολή Νοσηλευτικής να μην έχει ακόμα ξεκινήσει την λειτουργία της και να παραμένει στον ¨αέρα”.

Η συνέχεια δεν αποκλείεται να δοθεί σήμερα με μηνύσεις εκατέρωθεν και ίσως και στις δικαστικές αίθουσες. Κατάντια για την ιστορική, αλλά και πολύπαθη πόλη και ντροπιαστικές σκηνές για τον δήμο Διδυμοτείχου, που δεν τιμούν κανέναν.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι από την ζωντανή μετάδοση του www.didymoteicho.net

3 Σχόλια

  1. ας το έχουμε φορτωμένο στην πλάτη μας τον τοκαμανη, γιατί όταν έπρεπε ο Πατσουρίδης δεν του επέτρεψαν, κομματικά, να κανει τις συγκεκριμένες ενέργειες για οικονομικό ελεγχο. Ο δήμαρχος εάν θέλει μπορεί.

  2. Δεδελουδης Χρηστος

    Απαραδεκτα και θλιβερα φαινόμενα! Προκαλούν αλγεινην εντυπωσιν και απογοητευση! Ο Εβρος χάνεται! Έχει καταντησει τόπος γεροντων! Η ανεργια μαστιζει τον τόπο και οι δημοσιοι αρχοντες περι αλλά τυρβαζουν… Είναι αυτό πού λέμε: “Στην κοσμαρα τους”! Θεός φυλαξοι!

  3. Στέργιος Αρχοντίδης

    Όλοι είμαστε Στέλλα. Για τα μάτια σού κυρία γίνεται μία Φασαρία. Στέλλα ηρέμησε εκεί τα παλληκάρια γιατί κόντεψα να σφαχτουνε. Όλα θα πάνε καλά. Μπράβο εκεί στο Διδυμοτειχο ξέρετε να περνάτε καλά. Βγήκαν και τσίπουρα τώρα απ τα καζάνια όλοι είναι έτοιμη. Άιντε και να προκοψετε με τέτοια μυαλά. γιουυ έχω καιρό να το πούμε εδώ στην Ξενιτιά να το ακούσουμε λίγο για να θυμηθούμε ότι Είμαστε απ τα μαίμούνια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*