Το ΒΙΝΤΕΟ με το χαμό, τις βρισιές και το παραλίγο ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου

Το ΒΙΝΤΕΟ με το χαμό, τις βρισιές και το παραλίγο ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου

Το Διδυμότειχο, η πιο ιστορική πόλη της Θράκης, η πρωτεύουσα κατά καιρούς του Βυζαντίου με τους τρεις Βυζαντινούς Αυτοκράτορες, έγινε δυστυχώς αρνητικά γνωστή στο πανελλήνιο από τις συνεχείς διακοπές νερού και εσχάτως από το κλειστό Πανεπιστημιακό Τμήμα Νοσηλευτικής.

Από σήμερα το όνομα της πόλης.., διασύρεται και από τα όσα απαράδεκτα και καταδικαστέα συνέβησαν με τις βρισιές, τις χυδαίες εκφράσεις πεζοδρομίου και το παραλίγο ξύλο μεταξύ του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρήστου Τοκαμάνη, αλλά και της Αντιδημάρχου Στέλλας Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη.

-Διδυμότειχο: Ρινγκ το δημοτικό συμβούλιο που διεκόπη – Βρισιές και παραλίγο ξύλο μεταξύ Χατζηγιάννογλου, Τοκαμάνη

Το ρεπορτάζ του Evros-news.gr αναπαράχθηκε από το γνωστό αθηναϊκό σατιρικό σάιτ LUBEN TV, το οποίο μάλιστα “απομόνωσε” σε ΒΙΝΤΕΟ τα τελευταία λεπτά της… ντροπής και όσα ακούστηκαν στην αίθουσα αλλά και εκτός αυτής και είναι από την ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης που έκανε η ιστοσελίδα didymoteicho.net, από την οποία και εμείς κάναμε ακριβή καταγραφή των διαλόγων, οι οποίοι σίγουρα δεν τιμούν κανέναν και ξεφτιλίζουν πανελλήνια το Διδυμότειχο.

Μάλιστα η αναφορά του Luben.tv τελειώνει με το ειρωνικό σχόλιο (όπως συνηθίζει άλλωστε στα θέματα του):

“Το ποιητικό μεγαλείο του «τι λες μωρή μπανιέρα» που ακούστηκε πρόσφατα στο Μεσολόγγι δεν το πιάνει κανείς βέβαια, να τα λέμε αυτά”.