Οριστικό: Ξεκινούν Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου τα μαθήματα στη Σχολή Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου – Δείτε το πρόγραμμα

Οριστικό: Ξεκινούν Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου τα μαθήματα στη Σχολή Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου – Δείτε το πρόγραμμα

Επιτέλους, ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, με καθυστέρηση 3 μηνών τα μαθήματα στο Τμήμα Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου, που αποτελεί Παράρτημα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη και μάλιστα πριν από λίγο ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των μαθημάτων.

Μετά από πολλές αναβολές, αρχίζουν για τα Α’, Γ’, Ε, Ζ’ εξάμηνα τα μαθήματα και οι φοιτητές μπορούν να δουν το πρόγραμμα ΕΔΩ . Μάλιστα οι Καθηγητές κλήθηκαν να βρεθούν αύριο στο Τμήμα Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου και να υπογράψουν τις συμβάσεις τους που είναι ήδη έτοιμες.

Η ανακοίνωση του ΔΙ.ΠΑ.Ε αναφέρει χαρακτηριστικά:

28-11-2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-2020 – ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2-12-2019

Σύνδεσμος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2019-20
Σύνδεσμος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γ XEIMEΡINOY ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2019-20
Σύνδεσμος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε XEIMEΡINOY ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2019-20
Σύνδεσμος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ζ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2019-20

Όπως βλέπετε, αναφέρεται μόνο η έναρξη του 6μηνου και όχι η λήξη του, αφού αυτή παραμένει “ανοιχτή” με την ελπίδα ότι θα καταφέρει τελικά να… σωθεί και να μην το χάσουν οι φοιτητές, που δεν φταίνε σε τίποτα για όλο αυτό το αλαλούμ που προηγήθηκε.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Σε εκκρεμότητα τα μαθήματα θεωρίας. Αναζητούνται

Καθηγητές  και ίσως τελικά δώσουν λύση στρατιωτικοί

Όπως βλέπετε και στο πρόγραμμα, εκκρεμούν τα μαθήματα θεωρίας όπως Ψυχολογία Υγείας και Βιοστατιστική, καθώς και τα υπόλοιπα, αφού δεν βρέθηκαν ακόμα Καθηγητές Νοσηλευτικής με Διδακτορικό για να διδάξουν. Ούτε στην τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε μεταξύ του υφυπουργού παιδείας κ.Διγαλάκη με τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής Αλεξανδρούπολης του Δημοκρίτειου, τον Μιχάλη Πιτιακούδη, βρέθηκε λύση και Καθηγητές. Έτσι, δεν αποκλείεται να εξεταστεί τελικά και να επιλεγεί ως… κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η πρόταση που έγινε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο, να καλύψουν τις θέσεις αυτές Καθηγητές στρατιωτικοί από την Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (Σ.Α.Ν.), μέχρι να προσληφθούν αφού προηγουμένως βρεθούν, Νοσηλευτές με διδακτορικό.