ΕΠΣ Έβρου: Βαριά «καμπάνα» στον προπονητή του Έβρου Σουφλίου Δημήτρη Πουλιλιό για εξύβριση διαιτητή

ΕΠΣ Έβρου: Βαριά «καμπάνα» στον προπονητή του Έβρου Σουφλίου Δημήτρη Πουλιλιό για εξύβριση διαιτητή

Βαριά “καμπάνα” επέβαλλε η ΕΠΣ Έβρου στον προπονητή του Έρου Σουφλίου Δημήτρη Πουλιλιό, για εξύβριση διαιτητή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο.Μαίστρου στις 16 Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως θα ξανακαθίσει στον πάγκο της ομάδας του σε επίσημο παιχνίδια του… χρόνου, δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2020 και μετά. 

Ο κ.Πουλιλιός, γιος του πρώην δημάρχου Σουφλίου Βαγγέλη Πουλιλιού, είναι προπονητής του Έβρου Σουφλίου και τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές εκτός πάγκων, ενώ θα πληρώσει πρόστιμο και 40 ευρώ για «εξύβριση στο διαιτητή». Ήδη εξέτισε την μια αγωνιστική της ποινής του το περασμένο Σάββατο 23 Νοεμβρίου, με την ΑΕ Διδυμοτείχου εκτός έδρας. Θα είανι επίσης απών από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια κόντρα στον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης (εκτός), Θράκη Φερών (εντός) και Ορέστη Ορεστιάδας (εκτός).

Όλοι οι αγώνες είναι για το πρωτάθλημα. Κι επειδή υπάρχει η διακοπή των πρωταθλημάτων που αποφάσισε η διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου προχθές ξαφνικά, λόγω των τελευταίων κρουσμάτων βίας κατά των διαιτητών και η εξύβριση του Δημήτρη Πουλιλιού προφανώς είναι μια από αυτές (όχι η κυριότερη), πρακτικά ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου θα ξανακάτσει στον πάγκο της ομάδας του… χρόνου, δηλαδή από το 2020, καθώς θα ακολουθήσει και η μηνιαία διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή: thrakisports.gr