Αλεξανδρούπολη: Η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, γεύθηκε μπουγάτσα Σουφλίου στο αγαπημένο της μαγαζί

Αλεξανδρούπολη: Η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, γεύθηκε μπουγάτσα Σουφλίου στο αγαπημένο της μαγαζί

Το αγαπημένο της μαγαζί προκειμένου να γευθεί την μπουγάτσα Σουφλίου, επισκέφθηκε χθες το πρωί που βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για την υπογραφή της “Διακήρυξης” κατά της ενδοοικογενειακής βίας, η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που η κ.Μητσοτάκη βρέθηκε στο μπουγατσάδικο “Σουφλιώτης” του Αντώνη Ολτούμη, ο οποίος μάλιστα δήλωσε  στην ραδιοφωνική εκπομπή “Οι απέναντι” στον Δέλτα Fm, ότι προτιμάει την μπογάτσα με τυρί.  Ο κ.Ολτούμης, που φωτογραφήθηκε με την σύζυγο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και όπως είπε, όποτε η Μαρέβα Μητσοτάκη βρίσκεται στην περιοχή, επισκέπτεται το μαγαζί του. Μάλιστα έγραψε στην προσωπική του σελίδα μαζί με τις φωτογραφίες που ανέβασε: “Μια απρόσμενη πρωινή έκπληξη για μια ακόμα φορά, όπως και οι προηγούμενες. Πάντα χαμογελαστή, ευγενική και πρωτίστως απλή. Σε ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεσαι Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη”.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το Σουφλί είναι ιδιαίτερα αγαπητό σε αυτήν, αφού από εκεί προμηθεύεται μεταξωτά υφάσματα για την εταιρεία ρούχων υψηλής ραπτικής Zeus+Dion. Εκτός απο τα μεταξωτά δηλαδή, η κ.Μητσοτάκη αγαπάει και προτιμάει και την.. μπουγάτσα Σουφλίου.