Επίσκεψη και ενημέρωση του υφυπουργού Περιβάλλοντος Δημήτρη Οικονόμου στο Δέλτα του Έβρου

Επίσκεψη και ενημέρωση του υφυπουργού Περιβάλλοντος Δημήτρη Οικονόμου στο Δέλτα του Έβρου

Επίσκεψη στο Δέλτα του Έβρου πραγματοποίησε χθες το πρωί ο υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Δημήτρης Οικονόμου, επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στον Έβρο απ όπου μετέβη στα γειτονικά Ύψαλα της Τουρκίας για τα “επεισοδιακά” εγκαίνια του αγωγού ΤΑΝΑΡ απ’ όπου και αποχώρησε λόγω Ερντογάν.

Ο κ.Οικονόμου, ο οποίος λόγω αρμοδιότητας μαζί με τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη αποδέχθηκαν την τροπολογία των τριών βουλευτών Έβρου της Ν.Δ και δόθηκε παράταση άλλων δύο χρόνων (2021) για τις Καλύβες της περιοχής, μέχρι να εκδοθεί το αναγκαίο και απαραίτητο Προεδρικό Διάταγμα, συναντήθηκε με την διοίκηση του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα του Έβρου.

Ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που υπάρχουν, επικεντρώθηκε η συζήτηση στα προβλήματα από την μη έκδοση ακόμα του σχετικού ρυθμιστικού Προεδρικού Διατάγματος που θα αφορά τον υδροβιότοπο του Έβρου και τα κτίσματα που υπάρχουν σε αυτόν, αλλά θα ρυθμίσει και άλλα θέματα που χρήζουν διευθέτησης. Παράλληλα, αν και δεν είχε πολύ χρόνο, ξεναγήθηκε και θαύμασε τις ομορφιές της περιοχής του Δέλτα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*