Στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος για το SABS project

Στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος για το SABS project

Επίσημη επίσκεψη στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας πραγματοποιεί η Διοίκηση και στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια του SABS project που υλοποιούν από κοινού η ελληνική με την βουλγαρική πλευρά και τη συμμετοχή εταίρου από τη Γεωργία.

Ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ και ο Διευθύνων Σύμβουλος Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, συζήτησαν αλλά και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του λιμανιού του Μπουργκάς από τον ελληνικής καταγωγής υπεύθυνο του ιδιωτικού εμπορικού terminal του λιμένα Kaloyan Kaloyanov, του οποίου ο παππούς κατάγεται από την Κομοτηνή!

Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης (Ο.Λ.Α.) είναι Lead Partner του έργου “Sailing across the Black Sea ” και διοργάνωσε τον περασμένο Ιούνιο την εκδήλωση Διεθνούς Δικτύωσης, Ενημέρωσης και Προβολής του έργου στα πλαίσια του προγράμματος Κοινό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Λεκάνη Μαύρης Θάλασσας 2014-2020». Τώρα είναι η σειρά των Βουλγάρων για παρόμοια εκδήλωση και γι’ αυτό η αντιπροσωπεία του ΟΛΑ βρίσκεται από την Παρασκευή στην πόλη του Μπουργκάς με το πολύ γνωστό λιμάνι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*