Αλεξανδρούπολη: Τον αγώνα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια παρακολούθησε αλλά και συμμετείχε ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Αλεξανδρούπολη: Τον αγώνα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια παρακολούθησε αλλά και συμμετείχε ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Τον αγώνα καλαθοσφαίρισης με αναπηρικά αμαξίδια που διοργάνωσε το Πολιτιστικό ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, παρακολούθησε στο Σουφλί ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου.

 Ο Δήμαρχος συμμετείχε συμβολικά στον αγώνα, μαζί με τον Δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο και τον Διοικητή της 50ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Παναγιώτη Καλαβιδόπουλο.

 Ο Γιάννης Ζαμπούκης βίωσε την εμπειρία και απόλαυσε τον αγώνα μαζί με τους συμπολίτες με αναπηρία, πετυχαίνοντας πολλά καλάθια και “μοιράζοντας” εύστοχα την μπάλα ως καλός play maker.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συμμετείχε συμβολικά στον αγώνα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια μαζί με τον Δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο και τον Διοικητή της 50ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Παναγιώτη Καλαβιδόπουλο. Ο Γιάννης Ζαμπούκης βίωσε την εμπειρία και απόλαυσε τον αγώνα μαζί με τους συμπολίτες με αναπηρία, πετυχαίνοντας πολλά καλάθια και “μοιράζοντας” εύστοχα την μπάλα ως καλός play maker. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης δήλωσε:“Ήταν μια απίστευτη εμπειρία! Από αυτή τη θέση και με αυτή τη ματιά μπορούμε να αντιληφθούμε τη δύναμη ψυχής και την καθημερινή προσπάθεια των συμπολιτών μας με αναπηρία. Ξέρουν να αγωνίζονται και να διεκδικούν, ξέρουν να αθλούνται και να διασκεδάζουν, ξέρουν να κατακτούν! Δικαιούνται και έχουν την στήριξη όλων μας. Σπουδαίοι αθλητές, σπουδαίοι άνθρωποι!”

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Montag, 2. Dezember 2019

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης δήλωσε:

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία! Από αυτή τη θέση και με αυτή τη ματιά μπορούμε να αντιληφθούμε τη δύναμη ψυχής και την καθημερινή προσπάθεια των συμπολιτών μας με αναπηρία. Ξέρουν να αγωνίζονται και να διεκδικούν,  ξέρουν να αθλούνται και να διασκεδάζουν, ξέρουν να κατακτούν! Δικαιούνται και έχουν την στήριξη όλων μας. Σπουδαίοι αθλητές, σπουδαίοι άνθρωποι!”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*