Οδοιπορικό της Χορευτικής Ομάδας Φοιτητών Ορεστιάδας στα χωριά Παλιούρι, Μεταξάδες, Ελληνοχώρι (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Οδοιπορικό της Χορευτικής Ομάδας Φοιτητών Ορεστιάδας στα χωριά Παλιούρι, Μεταξάδες, Ελληνοχώρι (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Εκδρομή-οδοιπορικό σε τρία χωριά της περιοχής του Διδυμοτείχου, πραγματοποίησαν χθες τα μέλη της Χορευτικής Ομάδας Φοιτητών του Πανεπιστημίου της Ορεστιάδας.

Τα παιδιά ξεκίνησαν τις επισκέψεις τους όπως έγραψαν στην επίσημη σελίδα τους από το όμορφο Ελληνοχώρι, συνέχισαν στο γραφικό Παλιούρι και στη συνέχεια βρέθηκαν στο ιστορικό χωρίον.. Μεταξάδες του Γιάννη δήμαρχου που λέει και το ομώνυμο τραγούδι.

Έμειναν κατενθουσιασμένα, αφού όπως τονίζουν: “Άψογοι σύλλογοι, φιλόξενοι άνθρωποι, που ξέρουν πως να αντιστέκονται στις συγκυρίες των δύσκολων αυτών εποχών. Τίποτα καλύτερο από το να σου ανοίγουν εκτός από τις πόρτες τους και τις καρδιές τους.


Να ευχηθούμε καλή αντάμωση με όλους, αλλά και να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον δημοτικό σύμβουλο Διδυμοτείχου Σίμο Τσιλίκα, την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Ελληνοχωρίου Βαφειάδου Χρυσούλα, την πρόεδρο του ΚΑΠΗ Ελληνοχωρίου Γκαϊλιάκα Δήμητρα και την πρόεδρο της Κοινότητας Ελληνοχωρίου Δογάτζαλη Σοφία, για την φιλοξενία στο Ελληνοχώρι.

Την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας αλλά και του Εκπολιτιστικού συλλόγου Παλιουρίου Πόλυ Αραμπατζή, που μας ξενάγησε στην αίθουσα του συλλόγου, αλλά και την ιστορική εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα.

Τον χοροδιδάσκαλο των Μεταξάδων Χρήστο Κισσούδη και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Μεταξάδων Παυλούδη Φανή, μαζί με τις κυρίες του χωριού, που πέρα από την ξενάγηση και την υποδοχή, περάσαμε όμορφα χορεύοντας και διασκεδάζοντας όλοι μαζί.


Εις το επανειδείν… Πρρρ ίχουυ!!!

Στο χωρίον Μεταξάδες

Gepostet von Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας am Sonntag, 1. Dezember 2019

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*