Διδυμότειχο: Θα γιορτάσει Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά με την “Καστρούπολη”, στο πρώην πρατήριο της Ένωσης

Διδυμότειχο: Θα γιορτάσει Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά με την “Καστρούπολη”, στο πρώην πρατήριο της Ένωσης

Μια εντελώς διαφορετική εορταστική ατμόσφαιρα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από την… λιτή, μουντή και απογοητευτική των προηγούμενων χρόνων, στοχεύει να παρουσιάσει φέτος στους κατοίκους του Διδυμοτείχου η νέα δημοτική αρχή του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου.

Επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι μάλιστα ένας στεγασμένος χώρος και συγκεκριμένα το πάλαι ποτέ πρατήριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Διδυμοτείχου, που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της πόλης και κάποτε φιλοξενούσε το σούπερ μάρκετ της ΕΑΣ, αλλά παραμένει κλειστό εδώ και αρκετά χρόνια. Οι εκδηλώσεις και οι… εκπλήξεις που υπόσχονται οι διοργανωτές, θα επεκτείνονται όμως και στον ανοιχτό χώρο πίσω από το κτίριο, εκεί που βρίσκεται το πάρκινγκ και είναι δίπλα σε αρκετές από τις καφετέριες της πόλης. Στόχος μάλιστα είναι να “ενωθεί” με τον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Διδυμοτείχου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων.

Ο χώρος παραχωρήθηκε από τον εκκαθαριστή της ΕΑΣ Διδυμοτείχου ο οποίος και είναι αρμόδιος για κάτι τέτοιο και θα μετατραπεί σε εορταστικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο. Επειδή δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση λόγω της μακροχρόνιας αχρησίας, γίνονται εργασίες και παρεμβάσεις, προκειμένου να φιλοξενήσει τις δραστηριότητες που κυρίως θα απευθύνονται σε παιδιά. Έχει μάλιστα και το πλεονέκτημα πως επειδή είναι στεγασμένος, δεν θα υπάρξει πρόβλημα και με πιθανή κακοκαιρία στη διάρκεια των εορτών.

Όλη την διοργάνωση “τρέχει” η Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού – Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος του Ευγενιδείου Κέντρου Πολιτισμού Στέλλα Θεοδοσίου – Ζυγογιάννη, μαζί με τον Πρόεδρο του Ευγενίδειου Λεωνίδα Γεωργιάδη και τους υπαλλήλους του δήμου, με στόχο να παρουσιάσουν φέτος κάτι εντελώς διαφορετικό, που θα προσελκύσει τους κατοίκους του Διδυμοτείχου και των γύρων χωριών, κάθε ηλικίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*