Το μήνυμα του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Το μήνυμα του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Το δικό του μήνυμα για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία έστειλε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Η παράταξη του “Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ” δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε δώσει και προεκλογικά ιδιαίτερη έμφαση στο συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα διοργάνωσε και ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη με την συμμετοχή του Γιάννη Βαρδακαστάνη, Προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.).

Το μήνυμα του κ.Ζαμπούκη αναφέρει:

“Το μήνυμα μας για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία είναι, ότι ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις ημέρες του χρόνου βρισκόμαστε σταθερά δίπλα και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των ατόμων με αναπηρία, και των αφανών ηρώων που είναι οι οικογένειές τους που τους στηρίζουν.

Διεκδικούμε μαζί τους την εξασφάλιση  ποιοτικής διαβίωσης αλλά και ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες με αναπηρία, ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Αγωνιζόμαστε για να καταπολεμήσουμε κάθε διάκριση και εμπόδιο στην οικονομική, κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ζωή.

Ως Δήμος θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια στην πράξη για να διασφαλίσουμε το απόλυτο δικαίωμά τους, την αξιοπρέπεια! Ένα αγαθό που αξίζει πολλά και δεν κοστίζει τίποτα!”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*