Διδυμότειχο: Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, πιθανόν ν’ αντιμετωπίσουν οι γονείς του βρέφους που το “έφαγαν” ποντίκια

Διδυμότειχο: Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, πιθανόν ν’ αντιμετωπίσουν οι γονείς του βρέφους που το “έφαγαν” ποντίκια

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος πιθανόν να αντιμετωπίσουν οι γονείς του 3,5 μηνών βρέφους που το “έφαγαν” ποντίκια στο Διδυμότειχο και νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και διακομίσθηκε το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, τόσο ο 22χρονος πατέρας όσο και η ανήλικη 16χρονη μητέρα που συνελήφθησαν άμεσα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενδέχεται να κατηγορηθούν και για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, μετά απ’ την ιατροδικαστική εξέταση του μωρού που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης και τα ευρήματα που υπήρξαν.

Οι δυο γονείς που είναι Ρομά και μένουν σε έναν από τους συνοικισμούς του Διδυμοτείχου όπου κατοικούν οι μουσουλμάνοι, κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης, ενώ το Τμήμα Ασφαλείας έχει αναλάβει την προανάκριση, συγκεντρώνοντας πληροφορίες για τις συνθήκες που έμενε το μωρό στο λυόμενο το οποίο ήταν η κατοικία της οικογένειας δίπλα στον ποταμό Ερυθροπόταμο στη νοτιοανατολική πλευρά της πόλης. Φυσικά δεν έμεναν σε σπηλιά στον Καλέ του Διδυμοτείχου, όπως  κακώς δήλωσε ο απερχόμενος Διοικητής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Αδαμίδης και τα λόγια του αυτά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τα αναπαρήγαγαν πολλά ΜΜΕ σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο. Οι αστυνομικοί πάντως συγκεντρώνουν πληροφορίες υπό ποιες συνθήκες δέχθηκε τα δαγκώματα από τα τρωκτικά και του προκάλεσαν τόσο σοβαρές σωματικές βλάβες, αφού λείπουν ακόμα και κομμάτια κρέατος από το ένα χεράκι του.

 

Ένα σχόλιο

  1. – Στείρωση στους “γονείς”.
    – Αναδοχή από το κράτος όλων των παιδιών που τα κακομεταχειρίζονται οι γονείς τους
    – Ανατροφή των παιδιών σε κρατικά ιδρύματα όπου θα διδάσκονται τέχνες και θα κατηχούνται σητν Ορθοδοξία.
    – Εφαρμογή σε κάθε περίπτωση που εντοπίζεται παιδί ή μάνα με παιδί, που ζητιανεύει, παίζει “μουσική” στον δρόμο, ψάχνει στα σκουπίδια, ακόμα και αν δεν πηγαίνει σχολείο (δημοτικό και γυμνάσιο).

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*