Αλεξανδρούπολη: Αφού…. κατατρόπωσε τους χρυσοθήρες και βρήκε μέλη για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας πήγε για… ποτάκι

Αλεξανδρούπολη: Αφού…. κατατρόπωσε τους χρυσοθήρες και βρήκε μέλη για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας πήγε για… ποτάκι

Αφού στη συνάντηση του με τους δημάρχους της Θράκης … κατατρόπωσε τους χρυσοθήρες αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης στο θέμα αυτό και το βράδυ στην εκδήλωση διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε νέα μέλη για το κόμμα του, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε προχθές το βράδυ… SOHO για… χαλαρό ποτό με νέους και στελέχη του.

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη, βρέθηκε στο συγκεκριμένο μπαρ της Λεωφόρου Δημοκρατίας και εκεί κουβέντιασε με τους νέους της Αλεξανδρούπολης. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να πιούν ένα ποτό με τον κ.Τσίπρα, έβγαλαν δεκάδες «selfies», αλλά έθεσαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ιδιαίτερα σοβαρά θέματα και προβληματισμούς.

Στο επίκεντρο της συζήτησης με τους νέους, βρέθηκε το brain drain και η μετανάστευση από τις πόλεις της περιφέρειας κυρίως προς το εξωτερικό, τα άγχη και οι αγωνίες των νέων ανθρώπων που σπουδάζουν και θέλουν να παραμείνουν στη χώρα να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, οι νέοι πολίτες ζήτησαν στήριξη για τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Θράκη, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις ανησυχίες για την αναθέρμανση των σχεδίων για εξορύξεις χρυσού, αλλά και στο εγχείρημα του isyriza.gr και το ρόλο που οφείλει να διαδραματίσει η νέα γενιά στη διεύρυνση του κόμματος και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε αρκετή ώρα με τον Ολυμπιονίκη, παλαίμαχο παίχτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και team manager της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ, Μάριο Γκιούρδα, ο οποίος κατάγεται ως γνωστόν από την πόλη μας.

Ιδιαίτερη στιγμή και η selfie που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα ένας Τούρκος πολίτης από την Κωνσταντινούπολη που βρέθηκε στο ίδιο μπαρ, ο οποίος τον αναγνώρισε και του ζήτησε ευγενικά μία φωτογραφία. Φυσικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν του αρνήθηκε και συζήτησε μαζί του.

Τέλος, εκτός από τους νέους που βρέθηκαν στο μπαρ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν από τους θαμώνες που του ζήτησαν μια selfie.